Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 26 Februarie 2020 - 8088 vizitatori azi
Fara permis, cu auto neinmatriculat, cu numere false...

La data de 21 ianuarie a.c., in cadrul activitatilor de patrulare desfasurate, politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta l-au oprit in trafic, pentru control, pe un barbat de 31 de ani, din Matei. Acesta a fost depistat in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii Fantanele, desi nu avea acest drept, intrucat nu detinea permis de conducere. In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca placutele cu numerele de inmatriculare montate pe autoturismul pe care-l conducea sunt false.

 Politistii Sectiei 3 au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru infractiunile de conducerea unui vehicul neinmatriculat si cu numar fals si conducere fara permis.

 

 

      Ordin de protectie emis de politisti, impotriva unui barbat care este banuit ca si-ar fi agresat sotia. S-a ales si cu dosar penal.

 La data de 21 ianuarie a.c., o femeie in varsta de 29 de ani, din Chiochis, a sesizat faptul ca a fost agresata de catre sotul ei, un barbat de 40 de ani, din aceeasi localitate.

 La fata locului, ca urmare a celor constatate, politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean   au emis impotriva barbatului un ordin de protectie provizoriu si continua cercetarile in cadrul dosarului penal deschis pentru violenta in familie.

 

 

UPDATE: Barbatul in varsta de 41 de ani, din Sangeorz-Bai, cercetat pentru incalcarea ordinului de protectie si violenta in familie a ramas in arestul IPJ BN pentru inca 30 de zile.

 A fost prezentat in cursul zilei de ieri, 21 ianuarie a.c., judecatorului de drepturi si libertati, din cadrul Judecatoriei Nasaud, care au dispus masura arestarii preventive pentru 30 de zile.

 In prezent, acesta se afla in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ BN, iar politistii din Sangeorz-Bai continua cercetarile in cadrul dosarului penal deschis.

 

 

 

0 comentarii1120 vizualizări22 ianuarie 2020
rss 2.0
rss 2.0