Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Pietoni, nu va puneti viata in pericol!

Sporiti atentia si traversati numai dupa ce sunteti siguri ca o puteti face in siguranta; evitati, pe cat posibil, folosirea partii carosabile, mai ales dupa lasarea intunericului si in conditii de vizibilitate redusa.

La data de 4 februarie a.c., un barbat de 39 de ani, din Rebrisoara, in timp ce conducea un autoturism pe drumul national 17C,  prin localitatea Cepari, a surprins si accidentat un barbat 82 de ani, din localitate care, in calitate de pieton, circula neregulamentar pe partea carosabila.

 In urma accidentului, pietonul a fost ranit usor, fiind transportat la spitalul din Nasaud.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. In cazul pietonului, rezultatul testarii a fost de 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 Continua cercetarile in acest caz politistii din cadrul Politiei Orasului Nasaud- Compartimentul Rutier.

 

Politistii rutieri recomanda pietonilor:

 - sa se angajeze in traversarea drumului public numai prin locurile special amenajate (pe trecerea pentru pietoni) si la culoarea verde a semaforului electric, acolo unde exista;

 -sa se asigure permanent, chiar si atunci cand se afla pe trecerea pentru pietoni, ca traversarea se poate face in conditii de siguranta (vehiculele sunt oprite inaintea marcajului pietonal, in special cand drumul are mai multe benzi de circulatie pe sens);

 -sa nu traverseze niciodata in fuga pe marcajul pietonal, indiferent de urgenta existenta la un moment dat;

 -sa nu se deplaseze pe partea carosabila, iar acolo unde nu exista trotuar sau acostament (preponderent in mediul rural), sa se deplaseze pe partea stanga a drumului, cat mai aproape de marginea acestuia;

 -pe vreme rea sau intuneric, sa poarte haine de culori deschise si/sau elemente reflectorizante, pentru a fi vizibili;

 -sa nu traverseze prin fata sau prin spatele mijloacelor de transport in comun, atunci cand acestea sunt oprite in statie.

 

          Cinci tineri banuiti ca ar fi sustras carburant au fost identificati de politisti.

 

La data de 4 februarie a.c., politistii din cadrul Postului de Politie Josenii Bargaului

au identificat doi tineri de 22 si 26 de ani, ambii din Josenii Bargaului, banuiti de comiterea unui furt.

 

In urma cercetarilor si verificarilor efectuate, a reiesit faptul ca, in perioada15-17.01.2020, cei doi ar fi sustras 60 de litri de carburant din rezervorul unui utilaj care apartine unei societati comerciale si care era parcat in extravilanul localitatii Rusu Bargaului.

 

Cercetarile continua de catre lucratorii Postului de Politie Josenii Bargaului, in vederea clarificarii tuturor imprejurarilor si recuperarii prejudiciului.

 

***

 

La data de 4 februarie a.c., in urma investigatiilor efectuate, politistii Postului de Politie Dumitrita au identificat trei tineri cu varste cuprinse intre 18-26 de ani, toti din Budacu de Sus, banuiti de comiterea unui furt.

 

Astfel, din cercetarile efectuate pana in prezent a reiesit faptul ca, in noaptea de 15/16.02.2019, cei doi ar fi sustras 300 litri motorina dintr-un excavator ce apartine unei societati comerciale si care era parcat in apropierea paraului Budac, intre localitatile Dumitrita si Budacu de Sus.

 

Politistii de la Postul de Politie Comunal Dumitrita continua cercetarile in cadrul dosarului penal deschis sub aspectul savarsirii infractiunii de furt cali

 

0 comentarii2800 vizualizări05 februarie 2020




rss 2.0
rss 2.0