Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 02 Aprilie 2020 - 15422 vizitatori azi
Retinut de politisti pentru 24 de ore, cercetat pentru violenta in familie si proxenetism.

La data de 2 martie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui tanar in varsta de 26 de ani, din Bistrita, banuit de comiterea infractiunilor de violenta in familie si proxenetism. Din cercetarile efectuate pana in prezent, a reiesit faptul ca, in perioada august 2019- 27 februarie 2020, acesta ar fi determinat-o si constrans-o sa practice prostitutia pe concubina sa, o tanara in varsta de 19 ani, din Viisoara, obtinand astfel diverse sume de bani. Totodata, la data de 27 februarie a.c.,  barbatul ar fi agresat-o pe tanara de 19 ani, provocandu-i leziuni traumatice care necesita pentru vindecare 14-15 zile de ingrijiri medicale.

 Politistii Serviciului de Investigatii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita continua cercetarile in cadrul dosarului penal intocmit pentru savarsirea infractiunilor de proxenetism si violenta in familie. In prezent, acesta se afla in Arestul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, iar in cursul zilei de astazi, va fi prezentat instantei, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

 

 

Beat si fara permis a produs un accident rutier.

 La data de 2 martie a.c., pe drumul national 17, in localitatea Prundu Bargaului, un barbat in varsta de 58 de ani, din Bistrita Bargaului, in timp ce conducea un moped, nu a pastrat o distanta de siguranta si a intrat in coliziune cu un autoturism care circula in fata sa.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca barbatul de 58 de ani nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodata, rezultatul testarii cu aparatul etilotest a fost de 0,99 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 Ca urmare a celor constatate, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru savarsirea infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

 

A incalcat obligatiile impuse prin masura arestului la domiciliu si risca arestarea preventiva.

 La data de 2 martie a.c., politistii Biroului Supravegheri Judiciare au organizat si desfasurat o actiune, in scopul verificarii respectarii obligatiilor impuse persoanelor supravegheate prin masurile preventive instituite fata de acestea.

 Astfel, au constatat faptul ca un tanar de 17 ani, din Bistrita a incalcat masura arestului la domiciliu, in sensul ca nu a fost gasit in imobilul stabilit pentru executarea masurii.

 Politistii au sesizat instanta, in vederea inlocuirii masurii arestului la domiciliu cu arestarea preventiva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 comentarii1029 vizualizări03 martie 2020
rss 2.0
rss 2.0