Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 02 Aprilie 2020 - 16078 vizitatori azi
Tanarul de 26 de ani, cercetat pentru violenta in familie si proxenetism a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La data de 3 martie a.c., judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Bistrita a admis propunerea de arestare preventiva formulata fata de tanarul de 26 de ani, din Bistrita, cercetat pentru violenta in familie si proxenetism.

 Acesta a fost depus in centrul de Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, iar politistii continua cercetarile in cadrul dosarului penal intocmit pentru savarsirea infractiunilor de proxenetism si violenta in familie.

 

 

Actiunile preventive ale politistilor bistriteni pentru mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica, desfasurate in ultimele 24 de ore, au condus la aplicarea a peste 140 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 42.000 lei.

Pentru abaterile de la normele contraventionale, constatate in ultimele 24 de ore, politistii din Bistrita-Nasaud au aplicat 142 de sanctiuni, pentru incalcarea prevederilor privind ordinea si linistea publica, pentru protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite sau incalcarea normelor rutiere.

 Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind circulatia pe drumurile publice, potrivit O.U.G 195/2002. Valoarea totala a sanctiunilor contraventionale se ridica la 42.100 lei. De asemenea, ca masura complementara, au fost retinute 17 permise de conducere si retrase 5 certificate de inmatriculare.

 

  

Dosar penal si ordin de protectie provizoriu emis pentru violenta in familie.

 La data de 3 martie a.c., politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta au fost sesizati cu privire la faptul ca, in aceeasi zi, in jurul orei 16.00, o femeie in varsta de 41 de ani, din Lechinta a fost agresata de sotul ei, in timp ce se afla pe o strada din localitatea de domiciliu.

 Politistii l-au identificat pe sotul femeii ca fiind un barbat, in varsta de 47 de ani, din localitate si, impotriva lui, au emis un ordin de protectie provizoriu.

 Totodata, au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de violenta in familie in cadrul caruia sunt continuate cercetarile.

 

 

0 comentarii1092 vizualizări04 martie 2020
rss 2.0
rss 2.0