Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 02 Aprilie 2020 - 15586 vizitatori azi
Ordine de protectie, emise de politisti, in doua cazuri de violenta in familie.

La data de 5 martie a.c., politistii au fost sesizati despre faptul ca, in incinta unui bar, din municipiul Bistrita, o tanara in varsta de 20 de ani, din Dumbrava, a fost agresata.

La fata locului, a fost identificat agresorul,  fost concubin al femeii, un barbat de 35 de ani, din Livezile. Impotriva acestuia, a fost emis un ordin de protectie provizoriu.

Cercetarile in acest ca vor fi efectuate de catre Biroul de Ordine Publica din cadrul Politiei Municipiul Bistrita, fiind intocmit dosar penal pentru lovirea sau alte violente.

 

***

 

La data de 5 martie, un echipaj mixt, format dintr-un politist si un jandarm au intervenit la un eveniment sesizat in municipiul Bistrita. La fata locului, acestia au stabilit faptul ca o femeie in varsta de 37 de ani, din Bistrita ar fi fost agresata de concubinul ei,un barbat in varsta de 38 de ani, din Maieru.

In urma celor constatate, politistul a emis impotriva barbatului un ordin de protectie provizoriu si au intocmit dosar penal pentru violenta in familie. Continua cercetarile in acest caz politistii Biroului de Ordine Publica.

 

          Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare de politistii de la Urmariri.

La data de 5 martie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale - Compartimentul Urmariri au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis impotriva unei femei in varsta de 61 de ani, din Bistrita.

Mandatul a fost emis de catre Tribunalul Bistrita-Nasaud, la data de 4 martie a.c., femeia fiind condamnata la pedeapsa de 7 ani si 6 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de omor.

Aceasta a fost incarcerata in Penitenciarul Gherla.

 

 

          Actiuni preventive, desfasurate de politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta.

La data de 5 martie a.c., politistii Sectiei 3 de Politie Rurala Lechinta au organizat si desfasurat actiuni punctuale, pentru asigurarea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica si pe linie rutiera. Totodata, politistii au avut in vedere si  combaterea delictelor silvice, pe raza de competenta.

Astfel, au fost oprite si controlate 22 de autovehicule si au fost legitimate 18 persoane, iar cu ocazia neregulilor constatate, au fost aplicate 12 sanctiuni contraventionale in valoare de 3835 lei si a fost retras un certificat de inmatriculare. Din totalul acestora, 3 au fost conform  OUG 195/2002, 4 pentru incalcarea prevederilor Legii 61/1991 si 5 la Legea 12/1990.

Tot cu ocazia actiunii desfasurate, politistii au oprit in trafic, pentru control, o femeie in varsta de 37 de ani, din Bungard, care conducea un autoturism pe drumul comunal 16, prin localitatea Sangeorzu Nou. In urma verificarilor, a reiesit faptul ca aceasta nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l.

Cercetarile in acest caz sunt continuate de catre politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta, fiind intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

 

 

0 comentarii959 vizualizări06 martie 2020
rss 2.0
rss 2.0