Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Retinut de politisti, dupa ce a incalcat ordinul de protectie emis impotriva sa.

La data de 9 martie a.c., politistii Biroului de Ordine Publica au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui barbat in varsta de 42 de ani, din Bistrita, care a incalcat masurile dispuse prin ordin de protectie.

 Acesta s-a apropiat la mai putin de 50 de metri de sotia sa, o femeie in varsta de 41de ani, din Bistrita, desi ii era interzis. Impotriva barbatului a fost emis un ordin de protectie provizoriu la data de 4 martie, cand a agresat-o.

 In continuare, barbatul este cercetat pentru nerespectarea ordinului de protectie provizoriu si violenta in familie.

 

 

          Retinut pentru 24 de ore, banuit de comiterea unei talharii.

 La data de 9 martie a.c., politistii din Nasaud - Compartimentul de Investigatii Criminale au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui tanar in varsta de 19 ani, banuit de comiterea unei talharii.

 Din cercetarile efectuate pana in prezent a rezultat faptul ca, la data de 24 februarie a.c., in jurul orei 11.30, in timp ce se afla in zona unor blocuri din orasul Nasaud, tanarul de 19 ani, impreuna cu concubina sa, o minora de 16 ani, din Rodna, l-ar fi lovit si i-ar fi sustras aproximativ 1000 de lei, unui barbat in varsta de 62 de ani, din Maieru.

 Politistii din Nasaud continua cercetarile in cadrul dosarului penal de talharie, iar in cursul zilei de astazi, acesta va fi prezentat magistratilor, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

 Update: Politistii din Bistrita au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui barbat care nu a oprit la semnalele politistilor si a  refuzat prelevarea de mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Barbatul de 42 de ani, din Ocnita, cercetat pentru savarsirea infractiunii de refuz sau sustragere de la recoltarea de mostre biologice si fata de care s-a dispus retinerea pentru 24 de ore, a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita. Impotriva lui a fost dispusa masura preventiva a controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile, iar cercetarile sunt continuate de catre Biroul Rutier.

 

 

 

 

0 comentarii2814 vizualizări10 martie 2020




rss 2.0
rss 2.0