Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
112 DOAR PENTRU URGENTE REALE!

Va reamintim faptul ca alertarea falsa a agentiilor specializate de interventie se sanctioneaza cu amenda de pana la  5000 de lei. La data de 18 martie a.c., politistii au intervenit prompt, ca urmare a unui apel efectuat prin 112, in jurul orei 16.00, prin care un cetatean sesiza faptul ca, in apropierea unui supermarchet din Bistrita a avut loc un jaf armat, dupa care a inchis.

La fata locului au ajuns in scurt timp mai multi politisti din cadrul Politiei Municipiului Bistrita care au constatat faptul ca cele sesizate nu se confirma. In urma verificarilor efectuate, politistii de la Ordine Publica l-au identificat pe apelant, un barbat in varsta de 38 de ani, din Bistrita.

Acesta a fost depistat rapid de o patrula de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi "Gelu Voievod" Bistrita-Nasaud. A fost condus la sediul Politiei, unde a fost sanctionat contraventional pentru alertarea falsa a agentiilor specializate de interventie, cu amenda in valoare de 5000 de lei.

 

                 Condamnat la inchisoare, depistat, in trafic, de politistii din Beclean si cei ai Sectiei 4.

La data de 17 martie a.c., in cadrul activitatilor de monitorizare a traficului rutier, politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean, impreuna cu cei din cadrul orasului Beclean, au oprit in trafic, pentru control, un autoturism care circula pe drumul national 17, prin orasul Beclean. 

Toate persoanele care se aflau in autoturism au fost legitimate, ocazie cu care a fost identificat un barbat in varsta de 33 de ani, din localitatea Vadas, judetul Mures, pasager, urmarit la nivel international. In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca pe numele lui era emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii.

Mandatul a fost emis la data de 20 decembrie 2019, de catre Judecatoria Targu-Mures barbatul fiind condamnat la 2 ani si 7 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de conducere a unui vehicul fara permis de conducere.

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare mandatul, iar in prezent, barbatul este incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

 

          Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare de politistii de la Investigatii Criminale. 

La data de 18 martie a.c., politistii de la Urmariri au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de catre Judecatoria Beclean, impotriva unui barbat in varsta de 31 de ani, din Beclean.

 Acesta a fost condamnat la 2 ani si 6 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de tentativa de viol si a fost incarcerat de politistii Serviciului de Investigatii Criminale in penitenciarul Bistrita.

 

          Material lemnos, fara documente legale,  in valoare de peste 1100 de lei, confiscat de politisti.

 La data de 17 martie a.c., pe drumul judetean 170, in localitatea Ciceu Giurgesti, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru-Rares l-au depistat si oprit in trafic pe un barbat de 33 de ani, din localitatea Hodac, judetul Mures, care transporta cu o autoutilitara 2,6 mc cherestea.

 La solicitarea politistilor, acesta a prezentat un aviz emis pentru insotirea cantitatii de un mc cherestea. Acesta a fost sanctionat contraventional de politisti care au dispus ridicarea in vederea confiscarii a materialului lemnos transportat ilegal, in valoare de 1150,4 lei

 

          Un barbat care conducea un autoturism, desi avea permisul suspendat, s-a ales cu dosar penal.

 La data de 18 martie a.c., in cadrul activitatilor preventive desfasurate, politistii din Sangeorz Bai l-au oprit in trafic, pentru control, pe un barbat in varsta de 35 de ani, din localitatea Sant. Acesta a fost depistat in timp ce conducea un autoturism pe drumul national 17D, prin localitatea de domiciliu, desi avea dreptul de a conduce suspendat.

 In urma celor constatate, politistii au intocmit dosar penal  si continua cercetarile pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

          Conducea un autoturism, desi nu avea acest drept

 La data de 18 martie a.c., pe drumul judetean 172D, in localitatea Bistrita Bargaului, un tanar in varsta de 17 ani, din Prundu Bargaului, in timp ce conducea un motociclu neinmatriculat/neinregistrat, pe directia Colibita-Prundu Bargaului, la un moment dat s-a dezechilibrat si a cazut.

 In urma accidentului, tanarul, care nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de auto vehicule, a fost ranit. Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest si i-au fost recoltate probe biologice de sange pentru stabilirea alcoolemiei.

 Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru conducere fara permis, conducere autovehicul neinmatriculat si vatamare corporala din culpa.

 

 

0 comentarii2814 vizualizări19 martie 2020




rss 2.0
rss 2.0