Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 02 Aprilie 2020 - 15128 vizitatori azi
PESTE 9 KG DE DROGURI DE RISC SI DE MARE RISC, INDISPONIBILIZATE.

Politistii si procurorii din Bistrita-Nasaud au indisponibilizat peste 9 kilograme de cannabis si cocaina, droguri care ar proveni din Spania. La data de 19 martie a.c., politistii de combatere a criminalitatii organizate Bistrita-Nasaud, impreuna cu procurori D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Bistrita-Nasaud, au 

au organizat o actiune de prindere in flagrant,  pe raza municipiului Bistrita, intr-un dosar penal de introducerea in tara de droguri de risc si de mare risc si trafic de droguri de risc si de mare risc.

 Astfel, a fost prins un tanar de 26 de ani, din judetul Bistrita-Nasaud, banuit ca transporta cu un autoturism o cantitate mare de droguri.

 Acesta, in incercarea de a scapa, a aruncat din autoturism o geanta de voiaj in care se aflau mai multe pachete cu o substanta vegetala de culoare verde-oliv, precum si pachete cu o substanta solida, de culoare alb-galbui. In urma analizelor de laborator, a rezultat ca este vorba despre 8,72 kilograme de cannabis si peste 400 grame de cocaina.

 Autoturismul in cauza a oprit in trafic, pe raza localitatii Salva. Tanarul de 26 de ani, care il conducea, a fost condus la sediul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud, iar in urma audierilor, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T .- Biroul Teritorial Bistrita-Nasaud a dispus masura retinerii acestuia pentru 24 de ore. 

 La data de 20 martie a.c., Tribunalul Bistrita-Nasaud a dispus masura arestarii preventive pentru 30 de zile fata de acesta.

  Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunilor de introducerea in tara de droguri de risc si de mare risc si trafic de droguri de risc si de mare risc.

 Actiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din Politia Romana,  al specialistilor din cadrul Biroului Tehnic si de Criminalistica din cadrul D.I.I.C.O.T. si al unor politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Bistrita-Nasaud.

 

0 comentarii574 vizualizări21 martie 2020
rss 2.0
rss 2.0