Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Octombrie 2020 - 31422 vizitatori azi
Plasare in carantina institutionalizata, sub paza, pentru urmatoarele 14 zile, fata de doua persoane.

Politistii au dispus plasarea in carantina institutionalizata, sub paza, pentru urmatoarele 14 zile, fata de doua persoane care nu au respectat masura izolarii.

 Astfel, in dupa-masa de 24 martie, cu ocazia efectuarii de verificari privind modul in care se respecta masura autoizolarii, politistii Biroului de Investigatii Criminale nu au gasit-o la domiciliu pe o femeie in varsta de 32 de ani fata de care era dispusa masura izolarii, din data de 18 martie, fiind intoarsa din strainatate (Germania).

 De asemenea, un alt tanar, in varsta de 25 de ani, fata de care era dispusa masura izolarii, nu a fost gasit acasa in timpul unei verificari. Acesta s-a intors in urma cu 6 zile, din Belgia.

 In baza celor constatate, tanarul de 25 de ani si femeia, impreuna cu cei doi copii minori ai acesteia, au fost condusi intr-un centru de carantina, din Bistrita-Nasaud, pentru o perioada de 14 zile si sanctionati cu amenda in valoare de 7.500 de lei.

0 comentarii1470 vizualizări25 martie 2020
rss 2.0
rss 2.0