Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 11 Iulie 2020 - 2454 vizitatori azi
Politistii au efectuat 2471 de verificari la persoane aflate in izolare la domiciliu.

In ultimele 24 de ore, pe raza judetului nostru, au fost angrenati in activitati specifice 240 politisti, 84 de jandarmi si 42 de politisti locali, impreuna cu militari ai Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN".

 Politistii au efectuat 2471 de verificari la persoane aflate in izolare la domiciliu, in 1250 de locatii, ocazie cu care au fost depistate 4 persoane care nu au respectat masura izolarii. Persoanele in cauza au fost plasate in carantina, sub paza si sanctionate contraventional cu amenzi in valoare de 30.000 de lei.

 De asemenea, pentru nerespectarea ordonantelor militare, politistii au aplicat alte 100 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 203 780 de lei, unor persoane care nu au respectat reglementarile care privesc restrictiile de circulatie impuse prin ordonantele militare in vigoare.

 Jandarmii au verificat 547 persoane, aflate in 283 de locatii, din 65 de localitati, pentru monitorizarea prezentei la domiciliu a acestora. Totodata, acestia au desfasurat misiuni pentru verificarea modului de respectare a prevederilor Ordonantei Militare nr. 3, privind circulatia persoanelor in afara locuintei sau gospodariei, ocazie cu care au aplicat 23 de sanctiuni contraventionale in valoare de 35.100 de lei.

 

Fortele de ordine continua misiunile de paza si protectie la centrele de carantinare, actiunile specifice de patrulare in zona centrelor comerciale, a hipermaketurilor, a famaciilor si in special in zonele in care cetatenii se deplaseaza frecvent pentru aprovizionare.

Pe parcursul misiunilor preventive si de informare desfasurate, la sfarsit de saptamana sunt transmise mesaje audio catre cetateni cu privire la necesitatea respectarii masurilor prevazute de ordonantele militare.

 

*Politistii din structurile si subunitatile din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, in colaborare cu Inspectoratul Judetean de Jandarmi "Gelu Voievod", reprezentanti ai Politiilor locale si militari din cadrul Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" continua activitatile de verificare a persoanelor, pentru prevenirea raspandirii virusului COVID-19.

0 comentarii1253 vizualizări04 aprilie 2020
rss 2.0
rss 2.0