Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Bidiu, Enciu, Fantanele, Corvinesti si Caila: alte localitati unde politistii au ajuns cu ajutor pentru varstnici.

Actiunile de binefacere au continuat ieri, 15 aprilie a.c., cand politistii de la Postul de Politie Matei si Prevenirea Criminalitatii au ajuns la persoane varstnice, cu situatii modeste, ori care locuiesc singure, in zone izolate si greu-accesibile din judetul nostru, cu cele necesare pentru masa de Pasti. Bucuria bunicilor vizitati a fost cea mai mare rasplata pentru politisti.

Alaturi de alimente, acestia au primit si felicitari cu mesaje de incurajare si urari de Pasti, realizate de elevi ai clasei a V-a A de la Colegiul National "Liviu Rebreanu"  din Bistrita.

De asemenea, a fost un bun prilej pentru politistii de la Prevenirea Criminalitatii de a le reaminti varstnicilor faptul ca, mai ales pentru sanatatea lor, este necesar sa ramana acasa. Totodata, le-au recomandat sa aiba grija la persoanele straine care-i viziteaza, ori apeleaza telefonic.

Aceste actiuni au fost posibile prin contributia benefica si implicarea unor politisti, a unor elevi si a unor oameni care au dorit sa aduca un strop de bucurie! Le multumim tuturor si le dorim sarbatori fericite, cu bucurie in suflet!

.


Actiuni pentru prevenirea si combaterea faptelor ilicite din domeniul comertului si prestarilor de servicii catre populatie, desfasurate ieri, de politistii de la Investigarea Criminalitatii Economice. Sanctiuni in valoare de 21.000 si suma de 600 de euro confiscata, in urma neregulilor constatate.

  

La data de 15 aprilie a.c., politistii Serviciului de Investigarea a Criminalitatii Economice au organizat si desfasurat actiuni pentru prevenirea si combaterea faptelor ilicite din domeniul comertului si prestarilor de servicii catre populatie.

 Astfel, au fost efectuate verificari si controale de specialitate pe raza municipiului Bistrita, ocazie cu care au fost verificati 26 de operatori economici, persoane fizice si juridice.

 Ca urmare a neregulilor constatate, politistii specializati in investigarea criminalitatii economice au aplicat 5 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 21.000 lei. Totodata, ca masura complementara, s-a dispus confiscarea sumei de 600 euro, bani care au facut obiectul unui schimb ilegal de valuta.

 

 

          Infractiuni flagrante, dosare penale intocmite de politisti.

 La data de 15 aprilie a.c., cu ocazia actiunilor si controalelor desfasurate, politistii Biroului Rutier au oprit in trafic un autoturism care circula pe strada Lucian Blaga din Bistrita. Acesta a justificat deplasarea si a prezentat politistilor documentele necesare.

 A fost identificat ca fiind un barbat in varsta de 35 ani, din Feldru, iar cu ocazia verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca are permisul de condure suspendat. Rezultatul testarii cu aparatul etilotest a fost negativ.

 Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru conducere fara permis.       

 

****

 

La data de 16 aprilie a.c., in jurul orei 01.00, politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta l-au oprit in trafic, pentru control, pe un barbat in varsta de 39 de ani, din Silivasu de Campie.

 Acesta conducea un autoturism pe drumul national 16, prin localitatea Silivasu de Campie, iar in urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca are permisul de conducere suspendat.

 Cercetarile in acest caz continua de catre politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta, fiind intocmit dosar penal pentru conducere fara permis. Acesta a fost sanctionat conform prevederilor militare in vigoare pentru incalcarea restrictiilor de circulatie in afara locuintei.

 

 

 

0 comentarii2877 vizualizări16 aprilie 2020




rss 2.0
rss 2.0