Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Electronice fara documente de provenienta, in valoare de 30.000, confiscate.

La data de 27 aprilie a.c., politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au actionat pentru prevenirea si combaterea faptelor ilicite din domeniul comertului si prestarilor de servicii catre populatie, in contextul masurilor dispuse pentru prevenirea raspandirii epidemiei cu virusul SARS CoV-2.

 Astfel, politistii specializati in investigarea criminalitatii economice au efectuat controale si verificari de specialitate la 27 de operatori economici, persoane fizice si juridice. Politistii au actionat pe raza municipiului Bistrita, a comunelor Livezile, Prundu Bargaului, Tiha Bargaului, Bistrita-Bargaului, Dumitra, Salva, Nimigea, Chiuza, dar si pe raza comunelor Rebrisoara, Feldru, Maieru, Rodna, Sant.

 Pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 22 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 40.000  lei si au confiscat produse electronice (telefoane, tablete, laptop-uri) in valoare de aproximativ 30.000 lei, produse care au fost oferite spre vanzare, desi nu aveau documente legale de provenienta.

 Din totalul acestora,  17 sanctiuni contraventionale au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990, iar celelalte 5 sanctiuni contraventionale au fost aplicate pentru nerespectarea restrictiilor prevazute de Ordonantele Militare.

 

Update: 

Barbatul de 38 de ani, retinut pentru 24 de ore, de catre politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita a fost plasat in control judiciar pentru 60 de zile.

 Masura a fost dispusa ieri, de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Bistrita, barbatul fiind cercetat pentru infractiuni la regimul rutier. Acesta a fost depistat la data de 26 aprilie a.c., in timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Cetate, fara a detine permis de conducere.

 

0 comentarii1841 vizualizări28 aprilie 2020
rss 2.0
rss 2.0