Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Sanctiuni pentru nerespectarea Legii 12/1990 si tigarete provenite din acte de contrabanda.

La data de 4 mai a.c., politistii specializati in investigarea criminalitatii economice au desfasurat controale si verificari de specialitate la mai multi agenti economici, din orasele Bistrita si Beclean. Cu ocazia actiunilor, au fost verificati 19 operatori economici, persoane fizice si juridice, iar ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 14 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 25.000 lei, aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990.

Tot cu ocazia controalelor, au fost indisponibilizate 1335 de pachete de tigarete, in valoare de aproximativ 23.000 de lei, fiind constatata o infractiune de contrabanda,  pentru care a fost intocmit dosar penal.

 

          Persoane cautate la nivel national si international, gasite de politistii Serviciului de Investigatii Criminale.

 La data de 4 mai 2020, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Compartimentul Urmariri au obtinut indicii care au condus la depistarea unei tinere disparute. Tanara a fost gasita pe teritoriul pe teritoriul tarii noastre, intr-un alt judet; nu a fost victima vreunei infractiuni si nu doreste sa ia legatura cu familia.

 Aceasta era cautata la nivel national si international, fiind declarata ca fiind disparuta din Germania, din luna octombrie 2018. Masurile de cautare dispuse au fost revocate de catre politisti.

 

***

 

La data de 04.05.2020, ora 20.30, pe un drum secundar din localitatea Fantanele, comuna Matei, a fost depistat si oprit un autoturism in care se aflau patru persoane care au fost legitimate si identificate. Cu ocazia verificarilor, politistii au constatat faptul ca doua tinere de 14 si 15 ani, din Recea-Cristur, judetul Cluj, care se aflau in autoturism, erau cautate, fiind disparute de la domiciliu, din aceeasi zi. Cele doua erau insotite de doi tineri de 20, respectiv 23 de ani, din aceeasi localitate.

Tinerele au fost conduse la sediul Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta, unde au fost incredintate politistilor din judetul Cluj. Totodata, politistii au aplicat trei sanctiuni contraventionale, in valoare de 5000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonantelor Militare.

 

 

          Cercetari efectuate de politistii Sectiei 7, intr-un dosar penal de lovire sau alte violente.

 La data de 4 mai a.c., in jurul orei 13.31, un barbat in varsta de 37 de ani, din localitatea Sant a sesizat faptul ca a fost lovit de doua persoane.

 Acesta se afla in locul numit "Valea Glodului", de pe raza localitatii Valea Mare, cu o turma de oi la pasunat, cand a fost lovit de cei doi. Cei doi au fost identificati ca fiind un barbat in varsta de 34 de ani si un tanar in varsta de 21 de ani, ambii din localitatea Sant.

 Politistii Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz-Bai au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente.

 

0 comentarii2744 vizualizări05 mai 2020




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0