Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 06 Iunie 2020 - 1264 vizitatori azi
Tanar din Ciceu Mihaiesti, banuit de comiterea infractiunilor de uz de arma fara drept si braconaj.

In seara de 6 mai, politisti din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares, impreuna cu jandarmi, au oprit in trafic pentru control un autovehicul care circula pe raza localitatii Ciceu-Mihaiesti, pe drumul comunal 34. A fost identificat conducatorul auto ca fiind un tanar de 28 de ani, din localitatea Lelesti, iar in urma controlului efectuat, in interiorul autovehiculului a fost gasit cadavrul unui mistret impuscat, o arma de vanatoare si 12 cartuse cu glont.

 Cazul a fost preluat de politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase care, cu ocazia verificarilor, au stabilit faptul ca, in cursul zilei de ieri, tanarul, care este autorizat sa detina o arma de vanatoare, ar fi impuscat animalul intr-un tarc pe care-l are in apropierea la locuintei.

 Cadavrul animalului a fost ridicat si urmeaza a fi inaintat DSVSA (Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor) Bistrita-Nasaud, in vederea efectuarii unei verificari de specialitate. De asemenea, arma de vanatoare si cartusele au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

 Politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de uzul de arma fara drept si braconaj.

 

0 comentarii2051 vizualizări07 mai 2020
rss 2.0
rss 2.0