Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Material lemnos fara documente legale, in valoare de aproape 3000 de lei, confiscat de politisti.

La data de 11 mai a.c., politistii Serviciului de Ordine Publica - Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice au depistat si oprit in trafic o autoutilitara care transporta 4 m.c. material lemnos.

 A fost identificat conducatorul auto ca fiind un barbat in varsta de 35 de ani, din Prundu Bargaului, iar in urma verificarilor efectuate, s-a constatat faptul ca nu detine documente legale pentru materialul lemnos transportat.

 Ca urmare a neregulilor constatate, politistii au ridicat in vederea confiscarii materialul lemnos, in valoare de  2.876 lei, iar conducatorul auto a fost sanctionat contraventional, conform Legii 171/2010.

 

 

 

Prevenirea faptelor ilicite din domeniul comertului si prestarilor de servicii catre populatie, in atentia politistilor de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice.

 Ieri, 11 mai a.c., politistii de la Investigarea Criminalitatii Economice au actionat ieri, 11 mai a.c., pentru prevenirea faptelor ilicite din domeniul comertului si prestarilor de servicii catre populatie, ocazie cu care au efectuat verificari si controale de specialitate la 30 de operatori economici, persoane fizice si juridice din judet.

 Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 25 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 50.000 lei, toate pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite. Ca masura complementara, s-a dispus confiscarea a 6 flacoane de alcool sanitar si a sumei de 50 lei.

 Reamintim ca dispozitivul de ordine si siguranta publica actioneaza pentru prevenirea si limitarea raspandirii noului Coronavirus (COVID 19), dar si pentru a preveni si combate ilegalitatile de orice fel.

 

 

Autoturism sustras din Franta, gasit pe teritoriul tarii noastre, de politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale.

 La data de 11 mai 2020, politistii au depistat un autoturism cautat in vederea confiscarii, din iulie 2019, de catre autoritatile din Franta. La momentul depistarii, autoturismul, fabricat se afla in posesia unui barbat de 30 de ani, din Bistrita.

 Autoturismul in cauza a fost indisponibilizat, iar politistii continua cercetarile in cadrul unui dosar penal de tainuire, urmand a fi clarificate, in cooperare cu autoritatile judiciare din Franta, imprejurarile in care a ajuns pe teritoriul Romaniei.

 

Update: tanarul de 20 de ani, din Dipsa, cercetat pentru abuz de incredere si conducere fara permis, a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita care a dispus masura controlului judiciar pentru 60 de zile.

 


Agresiune comisa Rebrisoara, cercetata de politisti.

 La data de 11 mai a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe raza comunei Rebrisoara a avut loc o altercatie.

 La fata locului, politistii au constatat faptul ca, un barbat de 37 de ani, impreuna cu o femeie de 27 de ani, ambii din Rebrisoara, in timp ce se deplasau cu o masina de teren, in locul numit "Pietroasa",  ar fi fost opriti in trafic si agresati de catre doi tineri de 19 si 22 de ani, din Gersa-comuna Rebrisoara.Totodata, unul dintre acestia ar fi spart un geam al autoturismului.

 In urma agresiunii, femeia a fost transportata la spitalul din Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale. Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de lovirea sau alte violente  si  distrugere.

0 comentarii2086 vizualizări12 mai 2020
rss 2.0
rss 2.0