Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 18 Iunie 2021 - 14587
Cercetari pentru ucidere din culpa, efectuate de politistii din Bistrita.

La data de 19 mai a.c., politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Bistrita au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe un teren extravilan din Bistrita, un barbat s-a spanzurat. La fata locului, acesta a fost identificat ca fiind un barbat in varsta de 66 de ani, din Bistrita. Cadavrul acestuia a fost transportat la sectia Prosectura a Spitalului Judetean in vederea efectuarii necropsiei.

 Politistii din Bistrita continua cercetarile in cadrul unui dosar penal, urmand a fi lamurite toate imprejurarile in care a avut loc evenimentul.

 

 

Agresiuni cercetate de politistii din Bistrita-Nasaud.

 La data de 19 mai a.c., politistii Biroului de Ordine Publica au emis un ordin de protectie provizoriu impotriva unui barbat in varsta de 38 de ani, din Bistrita.

 Cu ocazia primelor cercetari efectuate, a rezultat faptul ca, din cauza unor neintelegeri, sotia barbatului, o femeie in varsta de 31 de ani, din Bistrita, ar fi fost agresata de catre acesta, in timp ce se afla pe o strada din Bistrita. Aceasta nu a dorit sa formuleze plangere.

In urma celor constatate, politistii au emis un ordin de protectie si monitorizeaza situatia conflictuala.

 

****

La data de 19 mai a.c., politistii si jandarmii au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit intre doi concubini, in localitatea Satu Nou.

 La fata locului, in urma verificarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca, din cauza unor neintelegeri si a consumului de bauturi alcoolice, in timp ce se afla la domiciliu, in localitatea Satu Nou, o femeie in varsta de 43 de ani ar fi fost lovita de concubin, avand nevoie de ingrijiri medicale. Agresorul a fost identificat ca fiind un barbat in varsta de 36 de ani, din Sebes, judetul Alba.

In urma celor constatate, politistii au intocmit un dosar penal de violenta in familie, in cadrul caruia efectueaza cercetari si monitorizeaza in continuare situatia conflictuala.

 

0 comentarii1771 vizualizări20 mai 2020
rss 2.0
rss 2.0