Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 12 Iulie 2020 - 5624 vizitatori azi
RETINUT PENTRU FURT, BUNURI RECUPERATE.

Componente IT in valoare de peste 400.000, reclamate ca fiind sustrase, recuperate de politistii de la Investigatii Criminale Bistrita, in urma unor descinderi.  Un barbat banuit de comiterea faptei a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat magistratilor, cu propunere de arestare preventiva.

 La data de 28 mai a.c., politistii bistriteni au efectuat sase perchezitii domiciliare, pe raza judetului Bistrita-Nasaud, fiind ridicate bunuri in valoare de aproximativ 400.000.

 In urma cercetarilor desfasurate intr-un dosar penal privind savarsirea infractiunii de furt calificat, politistii Biroului de Investigatii Criminale au identificat un barbat in varsta de 38 de ani, din Viisoara, banuit de comiterea faptei.

 Din investigatii a reiesit faptul ca, in noaptea de 01/02 iulie 2019, acesta ar fi patruns in depozitul unei societati comerciale din localitatea Unirea, de unde ar fi sustras componente IT in valoare de 450.000 de lei.

 In continuarea cercetarilor, ieri, 28 mai a.c., politistii de la Investigatii Criminale au pus in aplicare 6 de mandate de perchezitie domiciliara, toate pe raza judetului, iar in urma descinderilor au fost recuperate 90% din bunurile reclamate ca fiind sustrase. Totodata, sase persoane au fost conduse la audieri.

 Politistii de la Investigatii Criminale au dispus masura retinerii pentru 24 ore a barbatului de 38 de ani, urmand a fi prezentat, in cursul zilei de astazi, Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

 Actiunea a beneficiat de sprijinul politistilor de la Actiuni Speciale, Criminalistic si Investigarea Criminalitatii Economice din cadrul I.P.J. Bistrita-Nasaud.

 Cercetarile continua, pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

0 comentarii1008 vizualizări29 mai 2020
rss 2.0
rss 2.0