Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Fara permis, cu dosar penal. Recrutarea si selectia candidatilor pentru admiterea la institutiile de invatamant.

La data de 10 iunie, ora 04.00, politistii Biroului Rutier l-au depistat si oprit in trafic pe un barbat de 39 de ani, din Bistrita care conducea un autoturism pe un bulevard din municipiu. In urma verificarilor, politistii au constatat faptul ca acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Rezultatul testarii cu aparatul etilotetst a fost negativ.

 In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiuni de conducerea unui vehicul fara permis.

 

 Update: https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri/in-arest-dupa-ce-a-incercat-sa-fure-bunuri

 Tanarul de 24 de ani, din Bistrita, cercetat pentru furt si tentativa la furt a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita care a dispus luarea masurii preventive a controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile.

 Cercetarile in acest caz sunt continuate de catre politistii Biroului de Investigatii Criminale.

 

 

OBOSEALA LA VOLAN POATE AVEA CONSECINTE GRAVE!

 La data de 10 iunie 2020, in jurul orei 02.23, intre localitatile Liviu Rebreanu si Nasaud, a avut loc un accident rutier, soldat cu ranirea unei pasagere.

 In urma primelor verificari efectuate la fata locului, a rezultat faptul ca, pe drumul national 17C, un barbat de 30 de ani, din Feldru, care conducea un autoturism pe directia Bistrita spre Nasaud, pe fondul oboselii in conducere, a pierdut controlul directiei de deplasare si a iesit in afara partii carosabile, unde s-a rasturnat. 

 In urma accidentului, o tanara de 21 de ani, din Salva, pasagera in autoturism, a fost ranita usor si transportata la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 Continua cercetarile in acest caz politistii de la Compartimentul Rutier din Nasaud.

 

.

 

A inceput recrutarea si selectia candidatilor pentru admiterea la institutiile de invatamant din structura Ministerului Apararii Nationale si la Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul", sesiunea 2020.

In aceasta perioada, Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud organizeaza recrutarea si selectia candidatilor pentru admiterea la institutiile de invatamant care pregatesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

Astfel, au inceput inscrierile pentru examenul de admitere si sunt scoase la concurs 136 de locuri pentru invatamantul superior la institutiile din structura Ministerului Apararii Nationale si la Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul", in anul universitar 2020/2021. Totodata, sunt scoase la concurs si pot fi depuse dosarele in vederea admiterii, 62 de locuri pentru invatamantul postliceal, in scolile de maistri militari de la Sibiu, Pitesti, Boboc si Constanta.

Recrutarea candidatilor se realizeaza potrivit organizarii administrativ-teritoriale si specialitatii pentru care opteaza in raport de domiciliul/resedinta candidatului  inscris/a in cartea de identitate.

Inscrierile se fac personal, pe baza cartii de identitate, pana pe data de 16 iunie 2020, intre orele 11.00-15.00, la sediul I.P.J. Bistrita-Nasaud, cu sediul in Bistrita, strada Nicolae Balcescu, nr.1-3.

Toate detaliile cu privire la conditii si criterii de inscriere, dar si la desfasurarea examenelor se pot obtine de la Serviciul de Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud.

Informatii suplimentare pot fi solicitate telefonic, la numerele: 0263203114 si 0263203113 sau accesand link-ul: https://bn.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2020

 

 

 

0 comentarii1967 vizualizări10 iunie 2020
rss 2.0
rss 2.0