Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Politistii din Rodna au identificat si retinut pentru 24 de ore un barbat banuit de comiterea a trei furturi.

La data de 10 iunie 2020, in urma cercetarilor efectuate, politistii Postului de Politie Rodna au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui barbat de 55 de ani, din localitate, banuit de comiterea a trei furturi. Acesta se afla in Arestul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud si, in cursul acestei zile, va fi prezentat cu propunere de arestare preventiva.

 Din investigatiile efectuate de politisti a rezultat faptul ca, in perioada aprilie - mai 2020, acesta ar fi patruns in incinta a doua locuinte din Rodna, de unde ar fi sustras bunuri (unelte electrice) in valoare de aproximativ 1.400 de lei. Politistii au recuperat si restituit pagubitilor o buna parte din prejudiciu, respectiv bunuri in valoare de 1.100 de lei. Totodata, in aceeasi perioada, acesta ar fi sustras din incinta unei societati comerciale mai multe unelte electrice si obiecte de imbracaminte, in valoare totala de 10.000 de lei. Si in acest caz, politistii au reusit sa recupereze o parte din bunuri, in valoare de aproximativ 5.600 de lei.

 In cursul acestei zile, rodneanul va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Nasaud in vederea arestarii preventive pentru 30 de zile. Politistii Sectiei 7 Politiei Rurala Sangeorz-Bai continua cercetarile in cadrul dosarului de furt calificat intocmit pentru documentarea intregii activitati infractionale si recuperarii integrale a prejudiciului.

 


          Retinut pentru 24 de ore de catre politistii Biroului Rutier pentru ca a pus in pericol siguranta circulatiei pe drumurile publice.

 La data de 10 iunie a.c., politistii Biroului Rutier au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui barbat de 30 de ani, din Poiana Ilvei, depistat in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita, desi nu detine permis de conducere.

 Barbatul mai fusese depistat de politisti, la data de 6 iunie 2020, in timp ce conducea un autoturism fara sa detina permis. In prezent, acesta se afla in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud si va fi prezentat, in cursul zilei de astazi, Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita, in vederea dispunerii unei masuri preventive.

 Cercetarile continua de catre politistii Biroului Rutier.

 

 

          Mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Bistrita, pus in aplicare de politisti.

 La data de 10 iunie 2020, politistii Serviciului de Investigatii Criminale au incarcerat-o in Penitenciarul de Maxima Siguranta Gherla - Sectia Exterioara Cluj-Napoca pe o femeie in varsta de 32 de ani, din Josenii Bargaului.

 Aceasta a fost condamnata la 2 ani de inchisoare, pentru comiterea infractiunii de  furt calificat.

 

 

            Cautat la nivel national, gasit de politistii din Beclean si de la Serviciul de Investigatii Criminale.

La data de 10 iunie a.c., in urma cautarilor si investigatiilor efectuate, politistii Serviciului de Investigatii Criminale, impreuna cu cei din Beclean au depistat un barbat de 48 de ani, din Nuseni a carui disparitie a fost sesizata in data de 8 iunie a.c., de catre proprietarul unei stane la care muncea.

Barbatul a fost cautat de politisti si localnici, iar la data de 10 iunie a fost gasit pe o pasune de pe raza localitatii Rusu de Jos si transportat a spital pentru investigatii medicale. Totodata, politistii au revocat masura cautarii la nivel national dispusa fata de acesta.

     

0 comentarii1946 vizualizări11 iunie 2020
rss 2.0
rss 2.0