Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Tanar urmarit international, depistat de politistii de la Investigatii Criminale si Sectia 6 Nasaud.

La data de 12 iunie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Compartimentul Urmariri, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud l-au depistat pe un tanar de 22 de ani, din Salva, care era urmarit international.

Pe numele celui in cauza, autoritatile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind cercetat pentru comiterea  infractiunilor de furt comis in banda si falsificare de documente, pe teritoriul Germaniei.

Tanarul a fost prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Cluj, care a dispus retinerea acestuia pe o durata de 24 de ore si, ulterior, Curtii de Apel Cluj,  care a dispus arestarea preventiva pe o durata de 30 de zile, urmand a fi predat autoritatilor din Germania, in vederea dispunerii masurilor legale.

Pentru depistarea barbatului, politistii au beneficiat de date si informatii suplimentare, obtinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala - Inspectoratul General al Politiei Romane.

 

          Autorul unui furt, identificat de politistii din Teaca si Milas.

 La data de 12 iunie a.c., in urma cercetarilor efectuate, politistii de la posturile de politie Teaca si Milas au identificat un barbat de 31 de ani, din Orosfaia, banuit de comiterea unui furt.

 Astfel, din investigatiile efectaute pana in prezent, a reiesit faptul ca, in noaptea de 21 mai a.c., acesta ar fi sustras de la ferma unui barbat o motopompa care era montata pe o fantana situata in extravilanul localitatii Ocnita.

 Politistii continua cercetarile in cadrul dosarului penal de furt calificat intocmit, in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a barbatului si recuperarii prejudiciului.

 

          Siguranta traficului rutier, prioritate a politistilor Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului.

 La data de 13 iunie a.c., politistii Sectiei 2 Politie Prundu Bargaului l-au oprit in trafic, pentru control, pe un tanar de 17 ani, din Josenii Bargaului, care conducea un autoturism, desi nu avea acest drept.

 Tanarul ar fi luat autoturismul fratelui sau, fara stirea acestuia, fiind depistat si oprit pe drumul national 17, pe raza localitatii Susenii Bargaului.

 Totodata, in urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca acesta se afla sub influenta alcoolului, rezultatul testarii cu aparatul etilotest fiind de 0,51 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In cauza s-a intocmit dosar penal, cercetarile fiind efectuate de catre politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului.

***

La data de 13 iunie a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru conducere fara permis si conducerea unui vehicul neinmatriculat.

 Dosarul a fost intocmit ca urmare a neregulilor constatate cu ocazia actiunilor de monitorizarea a traficului rutier cand, pe raza localitatii Bistrita Bargaului, a fost depistat un barbat de 39 de ani, din localitate, care conducea un autoturism desi nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, autoturismul in cauza nu avea numere de inmatriculare valabile. Cercetarile continua.

 

     Rezultatul testarii cu aparatul etilotest a unui sofer de camion: 1,07 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 La data de 13 iunie a.c., politistii din Beclean au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe raza localitatii Piatra, pe drumul national 17D, un camion s-a rasturnat.

 La fata locului, politistii l-au identificat pe conducatorul auto in persoana unui barbat de 49 de ani, din Sanandrei, judetul Timis. Conform verificarilor, acesta a pierdut controlul autoutilitarei intr-o curba deosebit de periculoasa la stanga si s-a rasturnat pe carosabil.

 Rezultatul testarii cu aparatul etilotest, a fost de 1,07 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. In urma celor constatate, politistii au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante.

 

             Politistii Biroului Rutier l-au retinut pentru 24 de ore pentru ca a pus in pericol siguranta traficului rutier.

 La data de 14 iunie a.c., politistii Biroului Rutier l-au retinut pentru 24 de ore pe un barbat de 30 de ani pe care il cerceteaza pentru infractiuni la regimul rutier.

 Politistii l-au oprit in trafic, pentru control, pe o strada din Bistrita, la data de 13 iunie a.c., ocazie cu care au constatat faptul ca nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Totodata, rezultatul testarii cu aparatul etilotest a fost de 1,11 mg/l alcool pur in aerul expirat si s-au recoltat mostre biologice de sange pentru stabilirea alcoolemiei.

 

Cercetarile sunt continuate pentru conducere cu alcoolemie si fara permis, iar in cursul acestei zile va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita in vederea dispunerii unei masuri preventive.

 

Nereguli in trafic, dosare penale intocmite de politisti.         

 

La data de 12 iunie a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud l-au depistat si oprit in trafic pe un barbat de 52 de ani, din Poienile Zagrei, care conducea un autoturism, desi consumase alcool.

 Barbatul a fost depistat pe raza localitatii Nimigea de Jos, pe drumul judetean 172, iar in urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca nu detine permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Totodata, rezultatul testarii cu aparatul etilotest a fost de 0,83 mg/l alcool in aerul expirat si a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

           S-a intocmit dosar penal, iar cercetarile continua de catre politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis si sub influenta alcoolului.

 

****

La data de 14 iunie a.c., pe drumul judetean 172E, in localitatea Lechinta, politistii l-au oprit pentru control pe un tanar de 23 de ani, din localitatea Enciu care conducea un autoturism, desi consumase alcool.

 Rezultatul testarii cu aparatul etilotest a fost de 0,72 mg/l alcool pur in aerul expirat si s-au recoltat probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei. Politistii au intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

********/*********

La data de 15 iunie a.c., politistii Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz-Bai l-au oprit in trafic, pentru control, pe un tanar de 22 de ani, din Rodna, care conducea un autoturism pe o strada din localitate.

 A fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul testarii a fost de 0,48 mg/l alcool pur in aerul expirat si i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

 In continuare se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante.

 

0 comentarii1841 vizualizări15 iunie 2020
rss 2.0
rss 2.0