Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Politistii au dispus retinerea a doua persoane banuite de comiterea unor infractiuni de natura economica.

Retinerile au fost dispuse in 18 iunie a.c., intr-un dosar penal de evaziune fiscala, aflat in instrumentarea politistilor, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud.

 Din investigatiile efectuate pana in prezent a reiesit faptul ca, in perioada noiembrie 2016 - februarie 2017, un barbat si o femeie, ambii in varsta de 23 de ani, din judetul Iasi, in calitate de administratori ai unor societati comerciale care ar fi activat in domeniul constructiilor, ar fi emis facturi fiscale despre care exista suspiciuni rezonabile ca sunt fictive, cu scopul inregistrarii acestora in evidenta contabila a unei alte societati comerciale cu sediul in Bistrita. Astfel, a fost prejudiciat bugetul de stat prin sustragerea de la plata obligatiilor fiscale, cu aproximativ 260.000 de lei.

 La data de 18 iunie a.c., cei doi tineri, cercetati pentru complicitate la evaziune fiscala,  au fost retinuti, iar astazi, 19 iunie a.c., fata de tanarul de 23 de ani a fost dispusa masura controlului judiciar pentru 30 de zile.

 Cercetarile in acest caz sunt continuate de catre politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, in vederea lamuririi cauzei sub toate aspectele.

 

 

0 comentarii1960 vizualizări20 iunie 2020
rss 2.0
rss 2.0