Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 14 Iulie 2020 - 8870 vizitatori azi
Un tanar a ajuns in arest pentru 30 de zile.

In urma propunerilor formulate de politistii de la Supravegheri Judiciare, un tanar a ajuns in arest pentru 30 de zile. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile tanarul de 21 de ani, din Budacu de Jos, care a fost depistat de politistii de la Supravegheri Judiciare in afara locuintei, nerespectand astfel obligatiile impuse prin masura preventiva a arestului la domiciliu.

 Astfel, in urma sesizarilor formulate de catre politistii de la Supravegheri Judiciare, la data de 19 iunie a.c., Judecatoria Bistrita a dispus inlocuirea masurii arestului la domiciliu cu masura arestului preventiv pentru 30 de zile.

 Tanarul ramane in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva pentru urmatoarele 30 de zile.

 

          Retinut pentru 24 de ore de politistii Biroului de Investigatii Criminale.

 La data de 19 iunie a.c., politistii Biroului de Investigatii Criminale au dispus retinere pentru 24 de ore a unui barbat de 37 de ani, din Sangeorz-Bai, cercetat pentru furt calificat. O zi mai tarziu a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita care a dispus plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile, incepand cu data de 20 iunie 2020.

 Barbatul a fost surprins de catre un angajat al unei societati comerciale din Bistrita, la scurt timp dupa ce a sustras suma de 5500 de lei, dintr-un birou al societatii respective. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate, iar cercetarile in acest caz sunt continuate de catre politistii Biroului de Investigatii Criminale.

 

Rezultatele actiunilor pe linie rutiera, desfasurate de politisti:depistati inainte sa fie implicati in evenimente rutiere grave.

 Politistii cu atributii pe linie rutiera actioneaza in permanenta pentru siguranta traficului rutier, prevenirea si combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Actiunile rutiere din ultimele zile au avut scopul de a creste gradul de siguranta rutiera prin depistarea in trafic a tuturor celor care incalca regulile de circulatie si pun in pericol siguranta atat a lor, cat si a celorlalti participanti la trafic. Astfel, au fost depistate in trafic mai multe persoane care au incalcat regulile de circulatie si, pentru faptul ca au pus in pericol siguranta traficului rutier, s-au ales cu dosare penale.

               Exemplificam:

 La data de 19 iunie a.c., politistii Biroului Rutier l-au oprit in trafic, pentru control, pe un barbat de 51 de ani, din Bistrita, care conducea un autoturism pe raza municipiului.

 Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,27 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice care vor stabili cu exactitate alcoolemia.

 Politistii au intocmit dosar penal pentru conducere cu alcoolemie si continua cercetarile in acest caz.

 

****

La data de 19 iunie a.c., un barbat de 34 de ani, din Sangeorz-Bai, a fost depistat in timp ce conducea un autoturism pe raza orasului Sangeorz-Bai, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,90 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sange.

 Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru savarsirea infractiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fara permis de conducere si conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau altor substante.

****

 

La data de 20 iunie a.c., cu ocazia actiunilor preventive si de monitorizare a traficului rutier, politistii Biroului Rutier au oprit-o pentru control pe o tanara de 26 de ani, din Bistrita, care conducea un autoturism pe raza municipiului.

 Aceasta a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,21 mg/l alcool pur in aerul expirat. Totodata, a fost testata cu aparatul DRUG TEST 5000, rezultatul fiind pozitiv si a fost condusa la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice.

 In urma celor constatate, politistii au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

****

La data de 21 iunie a.c., politistii l-au oprit in trafic, pentru control, pe un barbat in varsta de 60 ani, din Bistrita, care conducea un autoturism pe drumul national 17, prin localitatea Unirea.

 Intrucat acesta emana halena alcoolica, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur in aerul expirat si i s-au prelevat mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 Cercetarile continua de Biroul Rutier, fiind intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

 

 

****

La data de 21 iunie a.c., o patrula de ordine si siguranta publica din cadrul Politiei Orasului Sangeorz-Bai l-a oprit in trafic, pentru control, pe un tanar de 20 de ani, din oras care conducea un autoturism.

 In urma verificarilor efectuate, a reiesit faptul ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cercetarile continua de Politia orasului Sangeorz Bai, fiind intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

Update: https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri/infractuni-rutiere-constatate-in-flagrant-in-localitatile-sant-si-teaca

 

La data de 19 iunie a.c., un tanar de 23 ani, din Pinticu, a fost retinut de politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita, dupa ce a fost depistat in trafic, la volanul unui autoturism, desi nu detine permis de conducere si se afla sub influenta alcoolului.

 Ulterior, a fost prezentat in fata judecatorului de drepturi si libertatii din cadrul Judecatoriei Bistrita, iar fata acesta a fost dispusa masura preventiva a arestului la domiciliu pe o durata de 30 de zile, incepand cu data de 20 iunie 2020. Cercetarile in acest caz continua de catre politistii de la Sectia 1.

 

          Dosar penal pentru mai multe infractiuni, cercetari efectuate de politistii de la Sectia 2 Politie Rurala Prundu Bargaului.

 La data de 20 iunie a.c., politistii au intocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunilor de furt in scop de folosinta, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante si distrugere, in cadrul caruia efectueaza cercetari.

 In urma primelor verificari efectuate, a reiesit faptul ca un barbat de 33 de ani, din Mijlocenii Bargaului, a condus un autoturism care nu-i apartine, fara acordul proprietarului. Totodata, din cauza unor discutii in contradictoriu, acesta ar fi impins hoverboard-ul pe care se afla o minora de 14 ani, care a cazut in albia unui parau.

 La fata locului, politistii l-au testat pe barbat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur in aerul expirat. Au intocmit dosar penal si continua cercetarile.

 

          Nu conduceti daca ati consumat alcool!

 La data de 20 iunie a.c., pe drumul national 17D, in Sangeorz-Bai, a avut loc un accident rutier in urma caruia un barbat de 38 de ani, din Ilva Mica, care se deplasa pe motocicleta, a fost ranit.

 Acesta nu ar fi pastrat o distanta corespunzatoare si a intrat in coliziune cu un autoturism care circula in fata sa si care era condus de un barbat de 31 de ani, din Bistrita.

 Motociclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool pur in aerul expirat. In cazul conducatorului auto, rezultatul testarii a fost negativ.

 Politistii au intocmit dosar penal pentru infractiunile de vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice si continua cercetarile.

0 comentarii637 vizualizări22 iunie 2020
rss 2.0
rss 2.0