Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 27 Iulie 2021 - 14587
Zeci de politisti si politisti locali, in colaborare cu jandarmi au efectuat controale si verificari de specialitate.

Verificarile echipelor constituite au vizat prevenirea si limitarea raspandirii virusului SARS-Cov2 prin respectare a masurilor dispuse in contextul actual al starii de alerta. O atentie deosebita a fost acordata informarii si verificarii in legatura cu portul mastilor sanitare de protectie in locatiile agentilor economici care presteaza activitati comerciale de servire. Totodata, s-a actionat pentru asigurarea respectarii masurilor, in cazul prepararii, comercializarii si consumului produselor alimentare si bauturilor alcoolice si nealcoolice in spatiile special destinate dispuse in exteriorul cladirilor.

 Astfel, au fost verificate 62 de societati comerciale si mai multe persoane fizice, iar cu ocazia neregulilor constatate au fost aplicate 19 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 11935 lei. Din totalul acestora, 10 sanctiuni au fost aplicate pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala, 2 sanctiuni pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 si 3 pentru nerespectarea Legii 12/1990. Totodata, au fost aplicate 4 sanctiuni pentru abateri la regimul rutier.

 Actiunile de acest gen vor fi intensificate in perioada urmatoare, pe raza intregului judet. La activitatile de ieri au participat politisti din cadrul serviciilor de Ordine Publica, Investigatii Criminale, Investigatii a Criminalitatii Economice, Politiei municipiului Bistrita si Politiei orasului Nasaud, elevi aflati in practica, politisti locali si jandarmi.

 

Aveti grija de dumneavoastra si de cei dragi! Respectati toate recomandarile privind conduita responsabila in prevenirea raspandirii COVID-19.

 

          Mobilizarea fortelor de ordine, familie si voluntari pentru gasirea unei femei in varsta, disparuta de acasa.

 La data de 24 iunie a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud, impreuna cu politisti de la formatiunile Investigatii Criminale si Criminalistic din cadrul Politiei Nasaud, jandarmi si voluntari au desfasurat cautari pentru gasirea unei femei in varsta de 82 de ani, disparuta de acasa.

 Femeia locuieste impreuna cu familia in Rebrisoara - Gersa I, iar disparitia de la domiciliu a acesteia a fost semnalata in jurul amiezii. Politistii Serviciului de Investigatii Criminale au dispus si cautarea la nivel national a acesteia.

 In urma cautarilor, femeia a fost gasita in scurt timp, in stare de semiconstienta, la aproximativ jumatate de km de casa, intr-un loc cu vegetatie inalta. Aceasta a fost preluata de echipajele medicale si transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

 

 

0 comentarii1995 vizualizări26 iunie 2020
rss 2.0
rss 2.0