Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Caz de disparitie solutionat de politistii Serviciului de Investigatii Criminale.

La data de 5 iulie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au demarat cautarile unei tinere de 15 ani, din Lechinta, a carei disparitie a fost sesizata de catre mama ei, in aceeasi zi. De indata, a fost dispusa masura cautarii la nivel national a minorei.

 Tanara a plecat voluntar de acasa, in data de 3 iulie 2020 si nu s-a mai intors. In data de 6 iulie a.c., in urma cautarilor efectuate, politistii Serviciului de Investigatii Criminale au depistat-o in municipiul Bistrita, la locuinta unui tanar.

 Acesta a fost incredintata familiei, iar masura cautarii a fost revocata.

 

 


Un tanar din Rebrisoara a fost depistat de politisti in timp ce conducea un autoturism cu numere expirate si fara sa detina permis de conducere.

La data de 6 iulie a.c., politistii din Nasaud au depistat si oprit in trafic, pentru control, un autoturism care circula pe drumul national 17 D, pe raza localitatii Rebrisoara si avea numerele provizorii expirate.

 La volan a fost identificat un tanar de 19 ani, din Rebrisoara, iar in urma verificarilor efectuate, a reiesit faptul ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Tanarul a fost testat cu aparatul alcool test, rezultatul fiind negativ.

 Politistii Compartimentului Rutier Nasaud au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru savarsirea infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat.

 

 

 

Ordin de protectie provizoriu emis de politistii din Bistrita.

 La data de 6 iulie a.c., o femeie de 42 de ani, din Bistrita, a cerut ajutorul politistilor, sesizand prin 112 faptul ca, in timp ce se afla intr-un parc din Bistrita, a fost amenintata de fostul sot.

 Acesta a fost identificat ca fiind un barbat de 53 de ani, din Nasaud, iar in urma celor constatate la fata locului, politistii Biroului de Ordine Publica au emis impotriva acestuia un ordin de protectie provizoriu.

 Situatia este in continuare monitorizata de politisti.

 

0 comentarii2737 vizualizări07 iulie 2020




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0