Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 06 August 2020 - 22680 vizitatori azi
1.47 mg/l alcool pur in aerul expirat - valoarea indicata de aparatul etilotest pentru un barbat din Bistrita.

In noaptea de 13/14 iulie a.c., politistii Biroului Rutier au intervenit ca urmare a unui apel 112, conform caruia, pe strada Artarilor din municipiul Bistrita, un autoturism inmatriculat in judetul Cluj a acrosat doi separatori de sens. In urma accidentului, din fericire, nu au fost inregistrate victime.

 La fata locului a fost identificat conducatorul autoturismului, un barbat de 47 de ani, din Bistrita. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicata fiind de 1.47 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 Ca urmare a celor constatate, politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

          A refuzat testarea, dar i-au fost recoltate probe care vor stabili daca a consumat sau nu alcool inainte de a se urca la volan.

 In seara de 13 iulie a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului l-au oprit in trafic, pentru control, pe un barbat in varsta de 39 de ani, din Muresenii Bargaului, care conducea un autoturism pe drumul national 17, prin localitatea Tiha Bargaului.

 Fiindu-i solicitat, barbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest si a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

 Politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au intocmit dosar penal si continua cercetarile.

 

 

          Conducea un autoturism, desi avea permisul anulat.

           La data  de 13 iulie a.c., politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud l-au depistat si oprit in trafic pe un barbat de 51 de ani, din Galatii Bistritei, care conducea un autoturism pe o strada din Dumitra.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca acesta are permisul de conducere anulat, iar rezultatul testarii cu aparatul etilotest a fost negativ.

 Astfel, politistii Sectiei 6 Politiei Rurala Nasaud au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

 

          Cautat la nivel national, depistat de politistii din Dumitra.

 La data de 13 iulie a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud, impreuna cu politistii de la Investigatii Criminale l-au depistat pe un minor de 16 ani, disparut din data de 8 iulie 2020, dintr-un Centru de Plasament din judetul Mures.

 Acesta se afla pe o strada din localitatea Dumitra. A fost preluat de catre politistii  Serviciului de Investigatii Criminale Bistrita-Nasaud in vederea incredintarii responsabililor centrului.

 

0 comentarii735 vizualizări14 iulie 2020
rss 2.0
rss 2.0