Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Prejudiciul unui furt a fost recuperat de politistii de la Postul de Politie Sieu Magherus.

La data de 14 iulie, in urma cercetarilor efectuate intr-un dosar penal de furt calificat, politistii de la Postul de Politie Sieu-Magherus - Sectia 4 Politie Rurala Beclean au identificat 2 tineri de 14, respectiv 16 ani, banuiti de comiterea faptei.

Cei doi minori, ambii din Arcalia sunt banuiti ca in decembrie 2019 ar fi sustras un polizor unghiular dintr-un garaj aferent unui imobil nelocuit si care apartine unui barbat din aceeasi localitate.

Bunul a fost recuperat de politisti si inapoiat pagubitului, iar cercetarile in acest caz sunt continuate de catre politistii din Sieu Magherus.

 

             Coliziune cu alcool.

 Ieri, 14 iulie, in Bistrita a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, in care au fost implicate un autoturism si un autocamion. La fata locului, politistii au constatat faptul ca soferul autoturismului, un barbat de 42 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Moldovei, ajuns intr-un sens giratoriu, a fost acrosat de un autocamion care tracta o remorca si care si-ar fi schimbat directia de mers spre dreapta, pe strada Lucian Blaga.

 Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.67mg/l alcool pur in aerul expirat in cazul barbatului de 42 de ani. S-a intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru conducere cu alcoolemie.

 

 

 

             Mandat de executare a pedepsei inchisorii pus in aplicare de politisti.

 La data de 14 iulie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Bistrita, impotriva unui barbat de 33 de ani, din Salva.

 Acesta a fost condamnat la 1 an si 3 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice. Barbatul  a fost incarcerat de politisti in Penitenciarul Bistrita.

 

             Update: https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/dosar-penal-pentru-mai-multe-infractiuni

 Cei doi tineri au fost retinuti pentru 24 de ore si, in prezent, se afla in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Bistrita-Nasaud. In cursul acestei zile vor fi prezentati Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud cu propunere de luare a unei masuri preventive.

 Cercetarile in acest caz sunt continuate de catre politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase.

 

 

             Ordin de protectie provizoriu emis de politisti pentru protejarea unei tinere.

 La data de 14 iulie a.c., o tanara de 19 ani, din Bistrita, a solicitat ajutorul politistilor Biroului de Ordine Publica, fiind amenintata de fostul concubin.

 Din primele verificari efectuate, a reiesit faptul ca, in perioada mai - iulie 2020, un tanar de 21 de ani, din Sarata, fost concubin al fetei, ar fi amenintat-o telefonic. Astfel, in urma celor constate, politistii au emis un ordin de protectie provizoriu.

 Cercetarile in acest caz sunt efectuate de catre Biroul de Ordine Publica, fiind intocmit dosar penal pentru amenintare.

0 comentarii2982 vizualizări15 iulie 2020




rss 2.0
rss 2.0