Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 10 August 2020 - 13550 vizitatori azi
Prins in flagrant.

In 22.06.2011, politistii au fost sesizati ca pe str. Zefirului, la o fosta centrala termica, agentul de paza a identificat o persoana care a incercat sa sustraga fire din cupru.

La fata locului a fost depistat Gelu D. de 43 ani din Livezile, care a intrat in interiorul centralei pe un geam al cladirii de unde, cu un cleste a taiat 70 bucati de cablu izolat din cupru cu dimensiuni cuprinse intre 30cm si 35cm, in greutate de 20 kg.Valoarea prejudiciului urmeaza a fi stabilita pe parcursul cercetarilor.

In cauza s-a intocmit dosar penal.

 

Actiuni silvice     

 Serviciul de Investigare a Fraudelor impreuna cu  I.T.R.S.V. Cluj-Napoca continua  activitatile pe linia prevenirii, combaterii si identificarii faptelor ce contravin normelor legale privind regimul silvic. Astfel, in 22.06.2011, l-au identificat pe Florin S., administrator la o societate comerciala din comuna Cetate, care a comercializat cantitatea de aprox. 60 mc lemn fara a detine documente legale de provenienta. Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda in cuantum  de 5 000 lei  si s-a dispus confiscarea valorica a cantitatii de masa lemnoasa.

 

          PURTATOR DE CUVANT AL I.P.J. BISTRITA-NASAUD

                             Subinspector de politie

                                 Antonela Gorgan

0 comentarii1421 vizualizări23 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0