Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 10 August 2020 - 17776 vizitatori azi
ACTIUNI PENTRU PROTEJAREA POPULATIEI.

Politistii au desfasurat, in acest sfarsit de saptamana, controale si verificari pentru protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite, pe raza judetului.

 In perioada 24-26 iulie a.c., politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Bistrita Nasaud au organizat si desfasurat actiuni pentru prevenirea si combaterea faptelor ilicite din domeniul comertului si prestarilor de servicii catre populatie, precum si pentru verificarea modului de respectare a masurilor dispuse prin instituirea starii de alerta pentru prevenirea raspandirii virului SARS-Cov2.

 

Actiunile au fost desfasurate in special la operatorii economici care desfasoara activitati de tip club, discoteca, divertisment, de pe raza municipiului Bistrita, dar si din statiunea Colibita, Pasul Tihuta si statiunea Figa.

 

Astfel, in acest sfarsit de saptamana, in zonele mentionate au fost desfasurate verificari si controale de specialitate la 71 de localuri de alimentatie publica si aproape 100 de persoane au fost legitimate si verificate.

 

Pentru neregulile constatate, politistii specializati in investigarea criminalitatii economice au aplicat 27 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 30.750 de lei. Din totalul acestora, 19 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite si 2 pentru nerespectarea Legii 61/1991. Totodata, alte 6 persoane au fost sanctionate pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

 

La actiuni au participat si politisti din cadrul Politiei Municipiului Bistrita - Biroul de Investigatii Criminale, precum si cei ai Serviciului pentru Actiuni Speciale Bistrita-Nasaud.

0 comentarii525 vizualizări27 iulie 2020
rss 2.0
rss 2.0