Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 25 Octombrie 2020 - 2878 vizitatori azi
PERCHEZITII PENTRU DESTRUCTURAREA UNEI GRUPARI SPECIALIZATE IN FURTURI DIN LOCUINTA.

4 mandate de perchezitie domiciliara au fost puse in aplicare de politistii din Bistrita-Nasaud pentru destructurare unei grupari specializate in comiterea de furturi din locuinta. In aceasta dimineata, politistii bistriteni specializati in investigatii criminale au descins la locuintele a 4 persoane banuite de comiterea mai multor furturi din locuinta, pe raza judetului Bistrita-Nasaud. Toate perchezitiile sunt desfasurate intr-o localitate din judetul Iasi.

 Actiunile se desfasoara in cadrul unui dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita, iar persoanele vizate sunt banuite ca, in perioada ianuarie-august 2020, ar fi sustras bani din locuintele a cinci persoane din judetul Bistrita-Nasaud. Prejudiciul cauzat este de peste 85.000 de lei.

 La perchezitii participa politisti ai Serviciului de Investigatii Criminale, Serviciului pentru Actiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud si politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

 

0 comentarii987 vizualizări11 septembrie 2020
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0