Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Dosar penal pentru un barbat care a refuzat recoltarea probelor biologice.

La data de  05 octombrie a.c., pe  raza localitatii Cepari, un conducator auto in varsta de 46 de ani, din Cepari, pe fondul nerespectarii distantei in mers, a colizionat un autoturism condus de o femeie in varsta de 32 de ani din judetul Cluj, in urma evenimentului rutier rezultand doar pagube materiale.

          Ulterior producerii evenimentului rutier, soferul care ar fi provocat coliziunea, a parasit locul faptei si a fost identificat de catre politisti la domiciliul sau. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de peste  0.80 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Barbatul a fost condus la Spitalul Orasenesc Nasaud, in vederea prelevarii de probe, insa acesta a refuzat recoltarea probelor biologice.

           In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de "refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice".

 

0 comentarii2898 vizualizări06 octombrie 2020




rss 2.0
rss 2.0