Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 26 Februarie 2021 - 31622 vizitatori azi
Alte 54 kilograme de articole pirotehnice din categoria F2, indisponibilizate de politistii.

La data de 29 decembrie a.c., in urma actiunilor de verificare desfasurate, politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au ridicat in vederea indisponibilizarii aproximativ 54 kilograme de articole pirotehnice din categoria F2. Dintre acestea, 4 kilograme de articole pirotehnice ar fi fost expuse spre vanzare de un barbat de 42 de ani, din Beclean, in incinta unui magazin din oras, neautorizat in acest sens.

 Celelalte 50 de kilograme de articole pirotehnice, tot din categoria F2, ar fi fost detinute si transportate de un barbat de 30 de ani, din Beclean, care nu era autorizat in acest sens.

 In ambele cazuri, politistii specializati in investigarea infractiunilor din domeniul armelor, explozivilor si substantelor periculoase au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru savarsirea infractiunii de operatiuni cu articole pirotehnice fara drept.

  (+ foto atasate)

 

Doi condamnati dusi in penitenciar de politistii de la Urmariri

 La data de 29 decembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare doua mandate de executare a pedepsei inchisorii.

 Unul dintre acestea, a fost emis in aceeasi zi, de catre Judecatoria Bistrita, impotriva unui barbat de 34 de ani, din Bistrita. Barbatul a fost condamnat la 4 ani si 4 luni de inchisoare pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

 In celalalt caz, mandatul a fost emis de catre Judecatoria Beclean, impotriva unui tanar de 28 de ani, din Chiochis, acesta fiind condamnat la un an de inchisoare pentru comiterea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 Cei doi au fost incarcerati de politistii de la Urmariri in penitenciarul Bistrita.

 

   

          Caz solutionat de politisti, in urma cercetarilor efectuate

 La data de 29 decembrie a.c., in urma investigatiilor efectuate intr-un dosar penal de furt, aflat in instrumentarea politistilor Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta, a fost identificat un barbat de 31 de ani, din Mures si un minor de 14 ani, din Silivasu de Campie, banuiti de comiterea faptei.

 Astfel,  a reiesit faptul ca, in perioada de 21 noiembrie - 4 decembrie a.c., cei doi ar fi sustras mai multe bunuri (componente de utilaje, motoferastrau, motocositoare, atomizor) din locuinta unui barbat din Silivasu de Campie.

 Prejudiciul cauzat, estimat de proprietar la aproximativ 3.000 de lei, a fost recuperat in proportie de 60%. Politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 


Update: https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/comunicate/ati-vazut-o1609244103La data de 29 decembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au dispus revocarea masurii cautarii la nivel national a minorei care a plecat voluntar de acasa, din data de 26 decembrie. 

Tanara a fost depistata de politisti pe o strada din municipiul Bistrita, nefiind victima niciunei infractiuni. Aceasta a fost incredintata familiei.

 

 

0 comentarii1113 vizualizări30 decembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0