Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 17 Ianuarie 2021 - 11786 vizitatori azi
30 de kg. materiale pirotehnice, tigari de contrabanda si o capcana pentru braconaj, au fost ridicate de politisti.

La data de 30 decembrie a.c., politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud au pus in aplicare trei mandate de perchezitie domiciliara, la locuintele mai multor persoane din comunele Zagra si Cosbuc.

 Activitatile au fost desfasurate in cadrul unui dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda, orice operatiuni cu articole pirotehnice efectuate fara drept si braconaj.

 In urma perchezitiilor, au fost descoperite si ridicate in vederea continuarii cercetarilor 30 de kilograme de articole pirotehnice categoriile P1,F1 si F2, precum si 34 de pachete de tigari din Ucraina si care ar proveni din acte de contrabanda. De asemenea, a mai fost descoperita si ridicata o capcana utilizata la actiuni de braconaj cinegetic.      

 Cercetarile in cauza continua pentru savarsirea infractiunilor de contrabanda, operatiuni cu articole pirotehnice fara drept si braconaj.

 La activitati au participat politistii din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale si din cadrul Politiei Orasului Nasaud.

  (+foto atasate)

 

 

 

          Articole pirotehnice din categoria F2, detinute fara drept, ridicate in vederea continuarii cercetarilor de politisti

 La data de 30 decembrie a.c., in urma actiunilor de verificare desfasurate, politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au ridicat in vederea indisponibilizarii aproximativ 15 kilograme de articole pirotehnice din categoria F2.

 Materialele pirotehnice ar fi fost detinute si transportate de un tanar de 27 de ani, din Bistrita Bargaului care nu era autorizat in acest sens. Si in acest caz, cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, fiind intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de orice operatiuni cu articole pirotehnice efectuate fara drept.

 

 

          1,10 mg/l  alcool pur in aerul expirat a fost rezultatul testarii cu aparatul etilotest a unui conducator auto

 Ieri, 30 decembrie, politistii Biroului Rutier s-au sesizat din oficiu si au intocmit  un dosar penal pentru conducere cu alcoolemie. Vizat este un barbat de 44 de ani, din Sieu Magherus care, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita, a pierdut controlul directiei si a intrat in coliziune cu un parapet metalic.

 In urma accidentului, nu au fost inregistrate victime, iar conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,10 mg/l  alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului Rutier, sub aspectul savarsirii comiteri infractiunilor de conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

 

 

 

0 comentarii595 vizualizări31 decembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0