Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 17 Ianuarie 2021 - 11214 vizitatori azi
Ordine de protectie emise de politisti, pentru protejarea unor victime ale violentei domestice.

La data de 2 ianuarie a.c., politistii au intervenit in sprijinul unei femei de 59 de ani, din Bistrita, agresata de sot. In urma celor constatate la fata locului, a fost emis un ordin de protectie provizoriu impotriva sotului, un barbat de 53 de ani, din Bistrita care, din cauza consumului de alcool si a unor discutii contradictorii ar fi lovit-o. Femeia a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

 Politistii continua cercetarile in cadrul dosarului penal intocmit pentru savarsirea infractiunii de violenta in familie si monitorizeaza starea conflictuala.

 

 

 

***

La data de 2 ianuarie a.c., politistii au emis un ordin de protectie provizoriu impotriva unui tanar de 18 ani, banuit de comiterea infractiunii de amenintare.

 In urma primelor verificari efectuate, a reiesit faptul ca acesta, in timp ce se afla la domiciliul fratelui sau, un tanar de 23 de ani, din Bistrita l-ar fi amenintat cu acte de violente.

 Si in acest caz, politistii au emis un ordin de protectie impotriva agresorului si au intocmit un dosar penal pentru amenintare.

 

 

 

Doi barbati din Tarlisua au fost depistati de politisti in timp ce conduceau autoturisme, desi au consumat alcool

 La data de 2 ianuarie a.c., in cadrul actiunilor de monitorizare a traficului rutier, politistii din cadrul Politiei Orasului Beclean au depistat doi barbati din Tarlisua care conduceau autoturisme, desi se aflau sub influenta alcoolului.

 Primul, in varsta de 47 de ani, a fost oprit in trafic, pe Drumul Comunal 38A, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii de domiciliu. Rezultatul testarii cu aparatul etilotest a fost 1,28 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 Cel de-al doilea, in varsta de 61 de ani, din Tarlisua, a fost depistat pe raza localitatii de domiciliu, iar in cazul lui, rezultatul testarii cu aparatul etilotest a fost 0,75 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost condus la spital, in vederea recoltarii de probe pentru stabilirea alcoolemiei.

 In ambele cazuri au fost intocmite dosare penale, iar cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere cu alcoolemie.

 

 

          Dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, intocmit de politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud

 In aceasta dimineata, politistii Sectiei 6 Politiei Rurala Nasaud au intocmit un dosar penal si efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 In jurul orei 05.30, la intersectia Drumului National 17D cu Drumul Judetean 172, in localitatea Mocod a fost oprit pentru control un autoturism care era condus de un tanar de 28 de ani, din Romuli.

 Acesta emana halena alcoolica, dar a refuzat testarea cu aparatul etilotest. A fost transportat la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei si a fost intocmit dosar penal, iar cercetarile sunt continuate pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 

 

          Dosar penal pentru conducere cu alcoolemie, intocmit de politistii Biroului Rutier

 In seara  de 3 ianuarie a.c., politistii Biroului Rutier l-au depistat si oprit in trafic, pentru control, pe un barbat de 47 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii Ghinda.

 Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,42mg/l alcool pur in aerul expirat, dupa care a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei. S-a intocmit dosar penal, iar cercetarile sunt continuate pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

0 comentarii504 vizualizări04 ianuarie 2021
rss 2.0
rss 2.0