Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Accident rutier si dosar penal, intocmit de politistii de la Sectia 7.

In seara de 4 ianuarie a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au intervenit la un caz de violenta domestica, sesizat in localitatea Dumitra. La fata locului, a fost identificat un barbat de 33 de ani, din localitate, banuit ca, din cauza unor neintelegeri, in timp ce se afla la domiciliu, si-ar fi agresat sotia.

 Impotriva barbatului a fost emis un ordin de protectie provizoriu si, totodata, a fost intocmit dosar penal, cercetarile fiind continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de violenta in familie. Starea conflictuala este monitorizata de politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud.

 

 

Accident rutier si dosar penal, intocmit de politistii de la Sectia 7

 In dupa-masa de 4 ianuarie a.c., in urma unei interventii la un accident rutier, politistii s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infractiunilor de conducere cu alcoolemie si vatamare corporala din culpa.

 Conform primelor date, un barbat de 53 de ani, din Sangeorz-Bai, in timp ce conducea un moped pe Drumul National 17D, prin orasul Sangeorz-Bai, ar fi pierdut controlul directiei de deplasare si a cazut pe partea carosabila.

 In urma accidentului, barbatul de 53 de ani a fost ranit si transportat la spital. Totodata, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,57 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost transportat la spital pentru prelevare de mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetarile continua de Politia Orasului Sangeorz-Bai, sub aspectul comiterii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

 

 

          Cercetari efectuate de politistii Sectiei 6 pentru a lamuri imprejurarile exacte in care o persoana a decedat

 Politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud s-au sesizat din oficiu si au intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa in cadrul caruia efectueaza cercetari pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care a survenit decesul unei persoane.

 Ieri, 4 ianuarie a.c., un barbat din Perisor a sesizat faptul ca tatal sau, in varsta de 72 de ani, ar fi decedat la data de 2 ianuarie a.c., in timp ce se afla in locuinta lor comuna, din localitatea Perisor. In cauza nu sunt suspiciuni cu privire la deces, iar cadavrul a fost preluat de catre Serviciul Medicina Legala Bistrita-Nasaud, in vederea efectuarii necropsiei. Cercetarile continua de catre politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud.

 

 

 

0 comentarii2702 vizualizări05 ianuarie 2021




rss 2.0
rss 2.0