Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 27 Ianuarie 2021 - 16842 vizitatori azi
Barbat din Bistrita cercetat de politisti pentru infractiuni din sfera economica.

La data de 8 ianuarie a.c., politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunilor de exercitarea fara drept a unei profesii sau activitati, evaziune fiscala si spalare a banilor, vizat fiind un barbat de 63 de ani din municipiul Bistrita.

 In urma verificarilor s-a stabilit faptul ca incepand cu anul 2019 si pana in prezent, barbatul, ar fi desfasurat activitati de schimb valutar catre diferite persoane in afara cadrului legislativ in domeniu si fara a fi autorizat sau inregistrat in acest sens. Totodata nu ar fi declarat veniturile obtinute din efectuarea acestor activitati de schimb valutar organelor fiscale si ar fi ascuns astfel sursa impozabila ori taxabila in scopul sustragerii de la indeplinirea obligatiilor fiscale, reintroducand mai apoi banii obtinuti in circuit cu scopul ascunderii originii ilicite a acestora.

 Politistii vor efectua cercetari in cadrul unui dosar penal cu privire la savarsirea infractiunilor de exercitarea fara drept a unei profesii sau activitati, evaziune fiscala, si spalare a banilor, in vederea documentarii activitatii infractionale si tragerea la raspundere penala a persoanelor implicate.

 

 

 

 

 

 

              Sofer sub influenta alcoolului depistat in flagrant in Bistrita

 La data de 9 ianuarie a.c., in cadrul desfasurarii activitatilor de supraveghere si verificare a traficului, politistii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus de un barbat in varsta de 63 de ani din Bistrita.

In urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare 0,44 mg/l  alcool pur in aerul expirat si i-au fost recoltate doua probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile continua de Biroul Rutier, intocmindu-se un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

 

 

 

                 Barbat retinut de politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita

  In data de 9 ianuarie, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au dispus masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore, fata de un barbat de 27 de ani din Budacu de Sus, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de luare a masurii arestului preventiv pentru o perioada de 30 de zile.

 In fapt, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita, au depistat in trafic un barbat de 27 de ani din Budacu de Sus,  care conducea un autoturism pe DJ 173 in Budacu de Sus, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 Cercetarile continua intocmindu-se un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

 

0 comentarii595 vizualizări11 ianuarie 2021
rss 2.0
rss 2.0