Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 27 Ianuarie 2021 - 17464 vizitatori azi
Dosare penale intocmite de politistii de la rutiera.

In data de 10 ianuarie, politistii Serviciului Rutier, au depistat in flagrant un barbat de 31 de ani din Bistrita-Bargaului in timp ce conducea un autoturism pe Drumul National 17 pe directia Vatra Dornei spre Bistrita, avand o alcoolemie de 1,11 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 S-a intocmit dosar penal  pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului urmand a se efectua cercetari pentru stabilirea tuturor imprejurarilor comiterii faptei.

 

 

**

 

La data de 10 ianuarie, politistii Biroului Rutier in exercitarea atributiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul condus de un barbat in varsta de 53 din Bistrita. In urma testarii cu aparatul etilotest a conducatorului auto  a rezultat valoarea de 0,63 mg/L alcool pur in aerul expirat, fiind ulterior condus la spital pentru prelevarea a doua mostre biologice de sange pentru stabilirea alcoolemiei.

 De asemenea fiind verificat in bazele de date ale Politiei Romane, s-a constatat faptul ca barbatul nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

 In cauza s-a intocmit un dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante cat si pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

**

 

In data de 10 ianuarie politistii Compartimentului Rutier din cadrul Politiei orasului Nasaud au depistat in trafic pe DN17D in localitatea Mocod un autovehicul care nu avea aplicate placutele de inmatriculare aplicate.

 S-a procedat la verificarea autoturismului in bazele de date, ocazie cu care s-a constatat faptul ca autovehiculul nu figureaza ca si inmatriculat.

 S-a intocmit un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat in vederea documentarii faptei.

 

 

 

 

Accident rutier in municipiul Bistrita

 La data de 11 ianuarie a.c., politistii din cadrul Biroului Rutier au intervenit la un eveniment rutier in municipiul Bistrita.

 Din primele verificari s-a stabilit faptul ca un conducator auto in varsta de 62 de ani, din municipiu a surprins si accidentat un pieton in varsta de 19 ani, care se afla

angajat in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni semnalizata corespunzator.

 Din accident a rezultat ranirea tanarului, acesta fiind transportat la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Biroului Rutier, acestia sesizandu-se din oficiu pentru savarsirea infractiuni de vatamare corporala din culpa, urmand a se stabili circumstantele producerii evenimentului rutier.

0 comentarii497 vizualizări12 ianuarie 2021
rss 2.0
rss 2.0