Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 26 Februarie 2021 - 31996 vizitatori azi
Dosar penal intocmit de politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice.

La data de 22 ianuarie a.c., politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similare.

 In urma unui control economico-financiar din 21 ianuarie a.c.,   la punctul de lucru din municipiul Bistrita al unei societati comerciale, politistii au depistat ca fiind expuse spre vanzare un numar de 47 articole de imbracaminte ce poarta reprezentari grafice ce indica marci notorii sau similare cu marcile larg cunoscute in Romania, in cadrul segmentelor de public vizat.

 Cele 47 articole de imbracaminte au fost ridicate in vederea confiscarii si continuarii cercetarilor, fiind intocmit un dosar penal pentru infractiunea de punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similare.

 

 

Mandat de executare a pedepsei inchisorii pus in aplicare de politisti

 La data de 22 ianuarie a.c., a fost pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de catre Judecatoria Bistrita impotriva unui tanar de 22 de ani din Prundu Bargaului. Acesta a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani si 5 luni inchisoare pentru comiterea infractiunilor de amenintare, profanare de cadavre sau morminte si nerespectarea hotararii judecatoresti.

 Politistii l-au incarcerat pe tanar in Penitenciarul Bistrita.

 

 

 

 

Proiectil vechi descoperit in Rusu Bargaului

 La 22 ianuarie a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au fost sesizati de catre un barbat de 81 de ani din Rusu Bargaului despre faptul ca in extravilanul localitatii Rusu Bargaului, a identificat un proiectil vechi.

 Politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au asigurat perimetru in care a fost identificat proiectilul pana la sosirea echipei pirotehnice din cadrul ISU Bistrita-Nasaud care au ridicat proiectilul, in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

 Cu aceasta ocazie va reamintim ca pentru evitarea unor situatii nedorite, este important sa nu atingeti, loviti sau mutati munitia descoperita si sa anuntati imediat cele constatate prin apel la 112.

 

 

 

Barbat arestat prevenitv, in urma unui furt depistat in flagrant de politisti

  La 23 ianuarie a.c., politistii din cadrul Biroului de Ordine Publica au oprit in trafic, pe raza municipiului Bistrita un taximetru, in interiorul caruia se afla un barbat de 53 ani, din Bistrita. Despre acesta exista suspiciunea ca ar fi sustras mai multe unelte din incinta unei firme, din Lechinta.

 Ca urmare a probatoriului administrat in cauza, privind constatarea infractiunii flagrante de furt calificat, fata de barbatul de 53 de ani si s-a dispus masura preventiva a retinerii suspectului pentru o perioada de 24 ore.

 In urma prezentarii instantei de judecata a barbatului, Judecatoria Beclean, a luat masura arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile fata de acesta.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Biroului de Ordine Publica, in cadrul dosarului penal cu privire la infractiunea de furt calificat, prejudiciul de 23.000 lei fiind recuperat in totalitate.

 

 

 

 

 Dosare penale la regimul rutier constatate in flagrant de politisti

 La 24 ianuarie a.c., un tanar de 22 ani, din Feldru, a fost depistat conducand sub influenta bauturilor alcoolice.

 Tanarul a fost identificat de catre organele de politie, iar intrucat emana halena alcoolica, i s-a solicitat sa se supuna testarii cu aparatul alcooltest, tanarul refuzand. A fost condus la Spitalul Orasenesc Nasaud, unde acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile continua de catre politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud, fiind intocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.  

 

***

 

La 24 ianuarie a.c., un tanar de 23 ani, din Sangeorz-Bai, a fost depistat in flagrant conducand un autoturismul pe Drumul National 17D, pe raza orasului Sangeorz-Bai. In urma verificarilor desfasurate s-a stabilit ca soferul nu detine permis de conducere.

 Cercetarile continua de Politia orasului Sangeorz-Bai, Compartiment Politie Rutiera, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

0 comentarii840 vizualizări25 ianuarie 2021
rss 2.0
rss 2.0