Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 20 Mai 2024 - 14587
Sofer depistat in flagrant sub influenta substantelor psihoactive.

La 27 ianuarie, politistii din cadrul Biroului de Ordine Publica au oprit in trafic un autoturism condus de un tanar de 25 de ani, din judetul Maramures, care conducea pe Bulevardul Republicii din municipiul Bistrita. Acesta a fost testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind pozitiv pentru substanta methamphetamina.

In autovehicul au fost gasite 7 pliculete de plastic in care se afla o substanta vegetala de culoare verzuie si 4 role din folie pentru rulat tigarete.

Cercetarile continua in cadrul unui dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenta substantelor psihoactive.

 

 

Politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta au depistat un sofer fara permis

 La 26 ianuarie a.c., politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta, au oprit in trafic pe drumul comunal din comuna Urmenis, un autoturism condus de un barbat de 55 de ani din aceeasi localitate.

In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, in acest sens fiind intocmit un dosar penal.

 

 

 

 

Sofer sub influenta alcoolului depistat in flagrant de politistii nasaudeni

La 27 ianuarie a.c., politistii din cadrul Politiei Orasului Nasaud, Compartimentul Ordine Publica, au oprit in trafic pentru control un autoturismul condus de un barbat de 40 de ani din comuna Romuli.

Intrucat conducatorul auto emana halena alcoolica, a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur in aerul expirat. 

Soferul a fost condus la Spitalul Orasenesc Nasaud unde i s-au recoltat doua probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile continua in cadrul unui dosar penal, de catre politistii din cadrul Politiei Oras Nasaud, Compartiment Rutier sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

 

0 comentarii2786 vizualizări27 ianuarie 2021




rss 2.0
rss 2.0