Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 14 Aprilie 2021 - 14587
Dosar penal pentru inselaciune.

Ieri, 6 aprilie, in urma probatoriului administrat, politistii Biroului Rutier au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui  barbat de 40 de ani, din Bistrita, cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 Barbatul a fost depistat la data de 5 aprilie a.c., in timp ce conducea un autoturism pe o strada din Bistrita, avand permisul de conducere anulat. In prezent, acesta se afla in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, urmand a fi prezentat magistratilor cu propunere de luare a unei masuri preventive. Cercetarile continua de catre Biroul Rutier.

 

 

Politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au intocmit un dosar penal pentru inselaciune si efectueaza cercetari in vederea recuperarii prejudiciului

  In fapt, un tanar de 29 de ani, din Budacu de Jos a sesizat politistii cu privire la faptul ca, la data de 4 aprilie a.c., ar fi fost indus in eroare de un tanar de 19 ani, din aceeasi localitate care i-a vandut o replica a unui telefon pentru suma de 200 lei si un alt telefon la schimb.

 Prejudiciul a fost estimat de pagubit ca fiind aproximativ 1500 de lei, iar cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita, sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune.

 

 

Prejudiciu recuperat de politistii din Teaca si restituit pagubitei

 In urma cercetarilor efectuate intr-un dosar penal, politistii postului de politie Teaca au identificat un tanar de 23 de ani, din Viile Tecii, pe care-l banuiesc de comiterea unui furt din locuinta. Acesta se afla in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, fiind cercetat pentru comiterea altor furturi.

 Conform investigatiilor efectuate, cel in cauza este banuit ca, in perioada 3-10 noiembrie 2020, ar fi patruns in incinta unui imobil nelocuit din Viile Tecii, de unde ar fi sustras o butelie. Prejudiciul a fost recuperat si  restituit  pagubitei. Cercetarile continua in vederea documentarii intregii activitati infractionale.

 

 

0 comentarii553 vizualizări07 aprilie 2021
rss 2.0
rss 2.0