Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
CERCETATI PENTRU NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR SI MUNITIILOR SI BRACONAJ.

Ieri, 28 aprilie, politistii din Bistrita-Nasaud au efectuat 80 de perchezitii domiciliare, in judetul Bistrita-Nasaud, intr-un dosar penal inregistrat la Parchetul de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud, pentru infractiuni de nerespectare a regimului armelor si munitiilor si braconaj.

 In urma perchezitiilor efectuate, au fost indisponibilizate 39 de arme, din care 35 letale, cu destinatia vanatoare (2 dintre acestea fiind detinute ilegal), 4 arme neletale din categoria celor supuse regimului autorizarii (toate 4 detinute ilegal), 607 cartuse pentru arme letale detinute ilegal, peste 20 de kilograme de carne vanat, peste 200 de trofee de vanat, 265 de litri de alcool etilic, telefoane mobile si bani.

 Totodata, a fost dispusa masura retinerii fata de 9 persoane banuite de comiterea infractiunilor de nerespectarea regimului armelor si al munitiilor si braconaj.

 In cursul zilei de astazi, vor fi continuate activitatile, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud.

 Stirea initiala - https://www.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/cercetati-pentru-nerespectarea-regimului-armelor-si-munitiilor-si-braconaj

 

0 comentarii3045 vizualizări29 aprilie 2021




rss 2.0
rss 2.0