Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 19 Mai 2024 - 14587
SOFATUL SI ALCOOLUL RAMAN INCOMPATIBILE!

La data de 1 septembrie a.c., politistii din cadrul  Politiei orasului Nasaud au fost sesizati prin 112 despre faptul ca pe o strada din oras a avut loc un accident rutier, soldat cu pagube materiale. La fata locului, politistii au constatat ca un nasaudean de 53 de ani care conducea un autoturism pe care ar fi incercat sa il parcheze, ar fi acrosat un alt autoturism.

 1,06 mg/L alcool pur in aerul expirat a indicat aparatul etilotest la testarea acestuia si a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate probe in vederea determinarii alcoolemiei.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din Nasaud, in cadrul unui dosar penal de conducere cu alcoolemie.

 

 

 UPDATE pentru stirea din data de 2 septembrie "Depistat pe o strada din Bistrita la scurt timp dupa comiterea unei talharii, a fost retinut pentru 24 de ore de politisti"

  Barbatul de 46 de ani din Bistrita ramane in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Bistrita-Nasaud pentru urmatoarele 30 de zile.

 Judecatorii de drepturi si libertati au admis propunerea de arestare preventiva formulata in dosarul de talharie, in care politistii de la Investigatii Criminale Bistrita si procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita administreaza probe.

 

 

 Banuit de furt, retinut pentru 24 de ore de politistii Sectiei 3

 Ieri, in urma cercetarilor efectuate intr-un dosar penal de furt calificat, politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta au identificat un barbat de 34 de ani, din Lechinta, banuit de comiterea faptei. Acesta a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Beclean, cu propunere de arestare preventiva.

 Din investigatiile efectuate pana in prezent, a reiesit faptul ca in noaptea de 15/16 august a.c., persoana banuita ar fi patruns intr-un imobil, situat intre localitatile Lechinta si Matei, apartinand unui barbat de 57 de ani, de unde ar fi sustras 7 acumulatori auto, un motoferastrau si o motocositoare. 

Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 6000 de lei si a fost recuperat partial.

 Cercetarile in acest caz sunt continuate de politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta, in cadrul dosarului penal intocmit.

 

0 comentarii2884 vizualizări02 septembrie 2021




rss 2.0
rss 2.0