Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 19 Mai 2024 - 14587
Patru infractiuni la regimul rutier constatate in urma unui control in trafic.

La data de 14 octombrie a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au oprit in trafic in Mijlocenii Bargaului, un autoturism.

 A fost identificat soferul autoturismului, un tanar de 20 de ani din Prundu Bargaului.

 In urma verificarilor efectuate de catre politisti cu privire la tanar s-a stabilit faptul ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Fiind testat cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv in cazul substantei cannabis. Soferului i-au fost recoltate ulterior probe biologice la spital.

 In urma verificarilor cu privire la autoturism, politistii au constatat ca acesta nu este inmatriculat si are aplicate pe caroserie numere de inmatriculare false.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului in cadrul unui dosar penal intocmit cu privire la infractiunile de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante si punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat si cu numere false.

 

 

 

Sofer sub influenta alcoolului depistat in flagrant

 La data de 14 octombrie a.c., politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta au depistat in flagrant delict un sofer care conducea sub influenta alcoolului.

 In jurul orelor 23:30, politistii au oprit pe Drumul Judetean 151 un autoturism si au identificat soferul, un barbat de de 33 ani din Urmenis.

Intrucat conducatorul autoturismului emana halena alcoolica, acesta a fost supus testarii cu aparatul etilotest, rezultand valoarea de 0,65 mg/L alcool pur in aerul expirat.

 Barbatului i-au fost recoltate probe biologice la spital, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Politistii au intocmit un dosar de cercetare penala cu privire la comiterea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

 

 

Patru infractiuni la regimul rutier in urma unui accident de circulatie

 La data de 14 octombrie a.c., politistii Compartimentului Rutier din cadrul Politiei orasului Beclean au intervenit la un eveniment rutier semnalat in Arcalia.

 Un tanar de 26 de ani din Arcalia in timp ce conducea un moped pe Drumul Judetean 172G din localitate a cazut pe partea carosabila, rezultand ranirea acestuia.

 In urma interventiei politistilor rutieri, s-a constatat faptul ca mopedul implicat in evenimentul rutier era neinregistrat si totodata au stabilit ca tanarul de 26 de ani, a condus fara a detine permis de conducere. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,90 mg/L alcool pur in aerul expirat fiindu-i recoltat si doua mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile sunt continuate de politistii rutieri din cadrul Politiei orasului Beclean fiind intocmit un dosar penal cu privire la infractiunile de vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul neinmatriculat, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

 

 

 

Sofer sub influenta alcoolului si fara permis, oprit de politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean

 La data de 14 octombrie a.c., politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au depistat in flagrant pe raza localitatii Chintelnic un sofer sub influenta alcoolului.

 Pe Drumul Comunal 31B in Chintelnic, politistii au oprit pentru control o autoutilitara. A fost identificat conducatorul acesteia, un barbat de 41 de ani din Bistrita.

In urma verificarilor politistilor cu privire la sofer, au constatat ca acesta are permisul de conducere retinut. Ulterior s-a procedat la testarea conducatorului autoturismului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,17 mg/L alcool pur in aerul expirat.

 Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean, in cadrul unui dosar penal cu privire la conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

 

 

Sofer depistat in flagrant delict, conducand cu permisul suspendat

 La data de 14 octombrie a.c., politistii rutieri ai Politiei orasului Sangeroz-Bai au depistat in flagrant un sofer care conducea fara permis.

 In jurul orei 13:30, politistii au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa pe Drumul National 17D prin Sangeroz-Bai. Autoturismul nu a oprit la semnalul regulamentar al politistului rutier, fiind ulterior urmarit si blocat in trafic.

 A fost identificat soferul, un tanar de 20 de ani din Anies, care in urma verificarilor s-a constatat ca are dreptul de a conduce pe drumurile publice suspendat.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii  rutieri ai Politiei orasului Sangeorz-Bai in cadrul unui dosar penal intocmit cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

 

 

0 comentarii3017 vizualizări16 octombrie 2021




rss 2.0
rss 2.0