Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 19 Mai 2024 - 14587
Constatari in flagrant delict, a politistilor rutier.

La data de 7 ianuarie a.c., in jurul orelor 10:00, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au fost sesizati despre producerea unui accident de circulatie pe Drumul National 17C in Dealu Stefanitei. Din primele date, un sofer de 45 de ani din localitate a patruns pe Drumul National 17C si a intrat in coliziune cu un alt autoturism condus de un barbat de 57 de ani, de origine romana, stabilit in Germania.

 In urma accidentului de circulatie au rezultat doar pagube materiale, respectiv avarierea celor doua vehicule fara a fi inregistrate victime omenesti.

 Politistii au efectuat verificari cu privire la barbatul de 45 de ani stabilindu-se ca acesta nu detine permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. Totodata, politistii au constatat ca autoturismul condus de acesta nu figureaza ca fiind inmatriculat, placutele de inmatriculate aplicate autoturismului apartinand unui alt autoturism.

 Politistii au testat cu privire la consumul de alcool cei doi conducatori auto, rezultatul fiind negativ in cazul soferului de 57 de ani si indicand valoarea de 0,75 mg/L alcool pur in aerul expirat in cazul barbatului de 45 de ani din Dealu Stefanitei.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala   Nasaud in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunile de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor, punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat si punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare.

 

***

 

In data de 8 ianuarie a.c., politistii Serviciului Rutier au desfasurat activitati de supraveghere si control al traficului rutier in Nasaud.

 In jurul orei 18:30, politistii au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe Drumul National 17C prin Nasaud, la volan fiind identificat un barbat de 40 de ani din Salva.

 In urma testarii cu aparatul Drugtest Drager, a rezultat faptul ca soferul este pozitiv la consumul de Cannabis, fiind ulterior transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice in vederea stabilirii prezentei in organism a substantelor psihoactive.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Serviciului Rutier in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, urmand documentarea faptei sub toate aspectele.

 

***

 

 

La aceeasi data, politistii Biroului Rutier au oprit pentru control in trafic pe raza municipiului Bistrita un autoturism. La volanul acestuia a fost identificat un barbat de 33 de ani din Dorolea.

 In urma testarii cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv in cazul substantei Methamphetamine. Soferul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice.

 Totodata, datorita faptului ca autoturismul condus de barbat avea inspectia tehnica periodica expirata si inmatricularea suspendata, a fost dispusa sanctiunea contraventionala conform prevederilor OUG 195/2002, cu amenda in cuantum de 1305 lei

 Cercetarile sunt continuate de politistii rutieri in cadrul unui dosar penal.

 

***

La data de 8 ianuarie a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au oprit in trafic pe raza localitatii Telciu, un autoturism.

 A fost identificat soferul, un barbat de 40 de ani din Telciu care in urma testarii cu aparatul etilotest, s-a constatat faptul ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice, rezultand valoarea de 0.69 mg/L alcool pur in aerul expirat.

 Ulterior, conducatorului autoturismului i-au fost recoltate mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

***

 

La data de 9 ianuarie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au depistat si oprit in trafic un autoturism ce se deplasa pe Drumul Judetean 173 prin Orheiu Bistritei.

 Soferul, un barbat de 35 de ani din Reghin, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand faptul ca se afla sub influenta alcoolului, valoarea indicata fiind de 1.24 mg/L alcool pur in aerul expirat.

 Barbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita, in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

 

 

Inducerea in eroare a organelor judiciare reprezinta infractiune

 La data de 8 ianuarie a.c., politistii Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz-Bai au fost sesizati de angajata unei societati comerciale, o femeie de 27 de ani din Sangeorz-Bai, cu privire la faptul ca o alta angajata, o tanara de 22 de ani din Rodna, ar fi fost lovita si deposedata de o borseta in care se afla suma de 10.000 de lei.

 In urma interventiei si a verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca tanara nu a fost victima vreunei infractiuni, aceasta jucand si pierzand in mai multe randuri suma de 1.000 de lei la un aparat de tip slot-machine amplasat in incinta societatii comerciale, creand un prejudiciu total de aproximativ 10.000 de lei.

Aspectele constatate de politisti au fost ulterior insusite si de catre angajata societatii, aceasta recunoscand faptul ca nu a fost victima vreunei infractiuni.

 Politistii Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz-Bai, continua cercetarile cu privire la infractiunea de inducerea in eroare a organelor judiciare, urmand documentarea aspectelor constatate sub toate aspectele.

 

 

Ordine de protectie provizorii, emise de politistii bistriteni

 La data de 8 ianuarie a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud au fost sesizati despre producerea unei agresiuni intr-o familie din Dumitra.

 La locul evenimentului, politistii au identificat o femeie de 42 de ani din Dumitra care le-a adus la cunostinta faptul ca in urma unor discutii contradictorii, a fost agresata fizic de catre sot, un barbat de 45 de ani din aceeasi localitate, care ulterior a produs si distrugeri in locuinta.


In urma interventiei si a completarii formularului de evaluare a riscului s-a constatat ca fiind oportuna emiterea unui ordin de protectie provizoriu impotriva barbatului.

 Totodata, politistii au demarat cercetarile in cadrul unui dosar penal urmand sa fie stabilite toate imprejurarile.

 

***

 

La data de 10 ianuarie a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au fost sesizati in jurul orei 2:00 despre producerea unui scandal la o familie din Nepos.

 Din primele date, un barbat de 47 de ani din Nepos, in timp ce se afla locuinta, pe fondul unor neintelegeri mai vechi a agresat-o fizic pe sotia acestuia, o femeie de 42 de ani din aceeasi localitate.

 In urma interventiei, politistii au constatat ca fiind oportuna emiterea unui ordin de protectie provizoriu si demararea cercetarilor in cadrul unui dosar penal.

 

***

 

La data de 9 ianuarie a.c., politistii Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz-Bai au fost alertati despre producerea unui scandal intr-o familie din Sangeorz-Bai.

 In jurul orei 14.30, o femeie de 34 de ani din Sangeorz-Bai a solicitat interventia politistilor semnaland faptul ca in timp ce afla la domiciliul sau, a fost amenintata cu acte de violenta de catre sotul sau, un barbat de 36 de ani, care domiciliaza la o alta adresa.

 In cauza, politistii au emis un ordin de protectie provizoriu impotriva barbatului, demarand totodata cercetarile in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de amenintare.

 

 

0 comentarii2989 vizualizări10 ianuarie 2022




rss 2.0
rss 2.0