Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 19 Mai 2024 - 14587
Controale in trafic pentru depistarea celor care pun in pericol siguranta traficului rutier.

4 infractiuni au fost constatate de politisti, in flagrant delict. Astazi, 29 iunie, in jurul orei 01.00, in urma controalelor efectuate in trafic, politistii Sectiei 2 Politie Prundu Bargaului au depistat, in flagrant delict, un conducator auto care se afla sub influenta alcoolului.

 Barbatul a fost oprit pentru verificari in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii Livezile, pe Drumul Judetean 172G, iar in urma testarii cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 0,42 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice in vederea determinarii alcoolemiei.

 Cercetarile in acest caz sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunii prevazuta de art. 336 din Codul Penal, respectiv conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

***

 

In dupa-masa de ieri, 28 iunie, pe Drumul Judetean 172B, in Rebra, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au oprit pentru control un autoturism care avea aplicate placute cu numere provizorii. Din masina a coborat un barbat care a plecat de la fata locului.

 In urma verificarilor, politistii au constatat ca autoturismul era condus de un barbat de 55 de ani, din Rebra care nu detine permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule. In scurt timp, acesta a revenit la autoturism, iar in urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca autoturismul ar avea aplicate placute de inmatriculare expirate si care ar fi fost atribuite unui alt autoturism. Totodata, a fost testat cu aparatul etilotest, fiind negativ.

 In cauza a fost intocmit dosar penal, iar cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud, sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat si conducerea unui vehicul cu numere false de inmatriculare.

 

 

 

          FARA ALCOOL LA VOLAN! Consecintele pot fi dintre cele mai grave

 La data de 28 iunie a.c., in urma unei interventii la un accident rutier soldat cu pagube materiale, politistii Biroului Rutier au intocmit un dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului.

 Vizat de comiterea faptei este un barbat de 41 de ani, din Poiana Ilvei care, in timp ce conducea un autoturism pe strada Drumul Cetatii din Bistrita, a pierdut controlul directiei si a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un barbat de 36 de ani, din Bistrita, dupa care a fost proiectat intr-un parapet metalic.

 In urma accidentului, nu au fost inregistrate victime. Cei doi conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ in cazul barbatului de 36 de ani de ani. In cazul celuilalt, rezultatul indicat a fost 1,24 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice in vederea determinarii cu exactitate a alcoolemiei.

 Politistii continua cercetarile in cadrul dosarului penal intocmit.

 

 

0 comentarii2450 vizualizări29 iunie 2022




rss 2.0
rss 2.0