Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 18 Mai 2024 - 14587
Bacauan fara permis, depistat cu nereguli in trafic, de politistii rutieri din Bistrita.

In 19 august, in jurul orei 01.40, politistii Biroului Rutier Bistrita au oprit pentru control, pe strada Sigmirului din municipiu, un autoturism inmatriculat in Bacau.  La volan a fost identificat un tanar de 25 de ani, din Saucesti, judetul Bacau care avea permisul de conducere retinut si nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. A fost testat cu aparatele etilotest si drugtest, in ambele cazuri, rezultatele fiind negative.

 A fost intocmit dosar penal, iar cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

 

Doua dosare penale, intocmite de politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita

 In seara de 18 august a.c., in urma activitatilor de monitorizare a traficului rutier,  politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au depistat, in flagrant delict, doua persoane care conduceau autovehicule pe Drumul National 15A, desi nu aveau acest drept.

 Astfel, in localitatea Dipsa, un barbat, de 32 de ani, din Magura Ilvei, in timp ce conducea un autoturism, a fost oprit pentru verificari. Politistii au constatat faptul ca  are permisul de conducere suspendat si au intocmit dosar penal.

 Un alt tanar, de 22 de ani, din Dipsa, a fost oprit aseara, pe raza localitatii Teaca, intrucat conducea un moped care nu avea aplicat numar de inmatriculare/inregistrare. In cazul lui, politistii au constatat ca nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Totodata, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 Si in acest caz a fost intocmit dosar penal, iar cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunilor de punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat si conducere fara permis de conducere. 

 

 

      Depistat in trafic, in timp ce conducea un autoturism neinmatriculat si cu numere false        

  In seara de 18 august a.c., pe Drumul Comunal 32, in Cepari, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au oprit un autovehicul de teren care aplicate placute cu numere provizorii.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca autoturismul este neinmatriculat, iar placutele cu numerele de inmatriculare sunt false.               

 Conducatorul auto, un tanar de 23 de ani, din Bistrita, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

 In cauza a fost intocmit doar penal, iar cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud, sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui vehicul neinmatriculat si conducerea unui vehicul cu numar fals de inmatriculare. 

 

0 comentarii2639 vizualizări20 august 2022




rss 2.0
rss 2.0