Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 18 Mai 2024 - 14587
Infractiuni la regimul rutier, constatate in flagrant delict, de politistii din Nasaud si Beclean.

La data de 2 februarie 2023, politistii rutieri din Nasaud au oprit pentru verificari un autoturism care se deplasa pe Drumul National 17D, prin orasul Nasaud. La volan a fost identificat un barbat, de 29 de ani, din Rebrisoara.

 In urma verificarilor, politistii au constatat faptul ca placutele de inmatriculare aplicate au fost emise de autoritatile din Germania si au fost atribuite unui autoturism care ar fi fost radiat din circulatie, din anul 2018. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

 In cauza a fost intocmit dosar penal, iar cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Politiei Orasului Nasaud, sub aspectul infractiunilor de conducerea unui autovehicul neinmatriculat si conducerea unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare.

 

***

 

La data de 2 februarie a.c., politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au oprit, pentru control, un autoturism condus de un barbat, de 51 de ani, din Herina.

 Acesta a fost depistat pe Drumul National 15A, in localitatea Saratel, in intersectia cu Drumul National 172G. In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca autoturismul are aplicate placute cu numar de circulatie provizoriu, iar autorizatia de circulatie provizorie era  expirata din luna august 2022.

 Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetarile continua de catre Sectia 4 Politie Rurala Beclean, fiind intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neinmatriculat.

 

0 comentarii2527 vizualizări03 februarie 2023




rss 2.0
rss 2.0