Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 20 Mai 2024 - 14587
8 MARTIE - DARUIM BUCURIE.

Zambete, ganduri bune si imbratisari, daruite de elevii clasei I, persoanelor din Caminul pentru Persoane Varstnice din Bistrita

 Astazi, 8 martie, politistii de la Biroul Rutier, Siguranta Scolara si Prevenirea Criminalitatii au intermediat o intalnire a elevilor clasei IB- Colegiul National "Liviu Rebreanu" din Bistrita insotiti de doamna invatatoare Liana Nedelea, cu bunicii aflati in Caminul pentru Persoane Varstnice din municipiu. A fost bucurie mare!

 Totodata, a fost o ocazie excelenta pentru a pune in practica regulile de circulatie invatate, iar elevii, impreuna cu doamna invatatoare si politistii au parcurs traseul de la scoala si pana la Caminul pentru Persoane Varstnice, cu mare atentie la semnele de circulatie si respectand regulile de traversare a strazii.

 Nu a fost intamplator aleasa ziua de 8 Martie, iar o data ajunsi la destinatie, copiii le-au daruit bunicilor flori, felicitari confectionate de ei si le-au transmis cele mai sincere si frumoase ganduri. Politistii le-au dus in dar fructe, insotite de ganduri bune si promisiunea ca le vor fi aproape.

 

Va dorim tuturor o primavara frumoasa,

cu bucurie in suflet si multa sanatate!

 

 

 

 

0 comentarii2618 vizualizări08 martie 2023




rss 2.0
rss 2.0