Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 18 Mai 2024 - 14587
Politistii din Bistrita-Nasaud continua actiunile de informare, dar si prevenire a unor fapte antisociale.

Ieri, 27 iulie, politistii din cadrul Politiei Municipiului Bistrita, politiilor orasenesti si cei ai sectiilor subordonate au continuat actiunile pentru prevenirea si combaterea traficului si consumului de droguri, a infractiunilor cu violenta si la regimul rutier. Totodata, pe raza judetului, au fost efectuate verificari pentru prevenirea si combaterea migratiei ilegale.

Actiunile au fost desfasurate in zona parcurilor, marilor magazine, zone pietonale din  Bistrita, Beclean, Nasaud si Sangeorz-Bai, dar si in mediul rural, in localitatile din competenta sectiilor de politie rurala. Peste 30 de conducatori auto, opriti in trafic, au fost testati cu aparatul etilotest.

In cadrul actiunilor, politistii cu atributii pe linie rutiera si de la prevenirea criminalitatii au informat conducatorii auto cu privire la modificarile legislative potrivit carora, cei care comit un accident soldat cu pierderi de vieti, in timp ce se afla sub influenta alcoolului, a drogurilor sau fara a detine permis de conducere, vor fi condamnati la inchisoare cu executare.

In cadrul actiunilor punctuale, desfasurate ieri, 27 iulie, au fost legitimate 194 de persoane si verificate in trafic 121 de autoturisme. Ca masuri complementare dispuse, au fost retinute 2 permise de conducere si retrase 3 certificate de inmatriculare.

Totodata, pentru neregulile de natura contraventionala constatate, politistii au aplicat 52 de sanctiuni, in cuantum total de 10.800 de lei. Dintre acestea, 17 sanctiuni, in cuantum 4.400 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea Legii 61/1991, celelalte fiind pentru abateri la regimul rutier sau de alta natura.

La actiunile desfasurate au participat jandarmi si politisti locali.

 

0 comentarii2464 vizualizări28 iulie 2023




rss 2.0
rss 2.0