Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 18 Mai 2024 - 14587
DJ 173C: accident rutier.

DJ 172D: accident rutier. Astazi, 23 octombrie a.c., politistii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier, produs pe Drumul Judetean 172D, in Bistrita Bargaului.

Din primele date, o tanara de 25 de ani, din Bistrita Bargaului, in timp ce conducea un autoturism pe directia Prundu Bargaului- Colibita, a pierdut controlul directiei, a iesit in afara partii carosabile, intrand in coliziune cu zidul unui imobil.

Accidentul s-a soldat cu ranirea conducatoarei auto care a fost transportata la spital. Aceasta a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Politistii rutieri continua cercetarile in acest caz, in cadrul unui dosar deschis pentru vatamare corporala din culpa.

 

 

.

 

 

DJ 173C: accident rutier

Astazi, 23 octombrie, politistii Serviciului Rutier au intervenit pentru efectuarea de cercetari, ca urmare a producerii unui accident rutier, soldat cu ranirea unei persoane.

Din primele date, pe Drumul Judetean 173C, intre localitatile Budus si Sieu, un barbat de 56 de ani, din judetul Botosani a fost acrosat de un autoturism, condus de un barbat de 41 de ani, din Rustior. In urma accidentului, barbatul de 56 de ani a fost ranit si transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Pietonul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,01 mg/l alcool pur in aerul expirat. In cazul conducatorului auto, rezultatul testarii a fost negativ.

In cauza a fost intocmit dosar penal, iar politistii Serviciului Rutier continua cercetarile.

0 comentarii1883 vizualizări23 octombrie 2023




rss 2.0
rss 2.0