Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 19 Mai 2024 - 14587
Update stire: "Interventia unui fost politist a dus la prinderea unei persoane cercetate pentru talharie calificata".

Tanarul de 21 de ani din Nasaud, cercetat pentru talharie calificata si retinut pentru 24 de ore, de politistii Biroului de Investigatii Criminale, ramane in arestul I.P.J. Bistrita-Nasaud pentru urmatoarele 30 de zile.

 La data de 6 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat Judecatoriei Bistrita, iar judecatorul de drepturi si libertati a dispus masura arestarii preventive pentru 30 zile.

 Cercetarile in acest caz sunt continuate de catre politistii Biroului de Investigatii Criminale Bistrita sub aspectul comiterii infractiunii de talharie calificata.

 

 

 

 

Banuit de lovire sau alte violente si agresiune sexuala, identificat si retinut pentru 24 de ore, de politistii Biroului de Investitii Criminale

In seara de 6 noiembrie a.c., in urma cercetarilor si probelor administrate, politistii Biroului de Investitii Criminale Bistrita au dispus retinerea, pentru 24 de ore, a unui barbat de 32 de ani, din Nimigea, cercetat pentru lovire sau alte violente si agresiune sexuala.

In prezent, acesta se afla in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, urmand sa fie prezent Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

Din cercetarile efectuate pana in prezent a reiesit ca, in dimineata de 29 octombrie a.c., ar fi lovit-o pe o femeie care se deplasa printr-un pasaj subteran pietonal din Bistrita, iar dupa ce aceasta ar fi cazut, ar fi pipait-o si atins-o in zone intime.

 Cercetarile in acest caz sunt continuate de politistii Biroului de Investitii Criminale sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si agresiune sexuala.

 

 

 

          Banuit de lovire sau alte violente, depistat la scurt timp, in urma masurilor intreprinse de politisti

 La data de 6 noiembrie a.c., in jurul orei 15.50, in urma masurilor intreprinse, politistii au depistat un autoturism cautat, in care se afla o persoana banuita de comiterea infractiunii de lovire sau alte violente. Autoturismul in cauza a fost oprit in trafic, in Micestii de Campie.

 

 In fapt, cu aproximativ o ora inainte sa fie depistat, politistii din Nasaud au fost sesizati prin S.N.U.A.U. 112, ca pe o strada din oras, un barbat a fost lovit de o alta persoana care imediat dupa comiterea faptei a plecat de la fata locului cu un autoturism, impreuna cu alte persoane.

 Din primele verificari efectuate la fata locului a reiesit faptul ca un nasaudean de 54 ani, in timp ce se afla pe strada, in apropierea unui imobil din oras, ar fi intervenit in discutiile vecinului sau cu un grup de persoane care i-ar fi efectuat lucrari de amenajare a jgheaburilor locuintei. In acest context, una dintre persoanele care ar fi efectuat lucrarile, identificata de politisti ca fiind un tanar de 28 de ani, ar fi aruncat inspre barbatul de 54 de ani un ciocan, lovindu-l. Acesta a fost transportat la spitalul din Nasaud pentru ingrijiri medicale.

 In cauza a fost intocmit dosar penal pentru lovire sau alte violente, iar politistii din Nasaud continua cercetarile pentru documentarea faptei sub toate aspectele.

 

0 comentarii2261 vizualizări07 noiembrie 2023




rss 2.0
rss 2.0